Gülşah Saraçoğlu'nun önce sütyenli sonra sütyensiz paylaşımı olay yarattı!

Modacı Gülşah Saraçoğlu, sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanmaya özen gösteren ünlülerin başında geliyor. Her paylaşımı olay yaratan Gülşah Saraçoğlu'nun son paylaşımı görenleri adeta mest etti. Saraçoğlu siyah bornozuyla göz kamaştırırken, sütyensiz paylaşım beğeni rekoru kırdı.

13.06.2022-23:53 - (Son Güncelleme: 14.06.2022-10:33) Gülşah Saraçoğlu'nun önce sütyenli sonra sütyensiz paylaşımı olay yarattı!

TV ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasının güzel jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu, tarzıyla baş döndüren modacılar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşulan Saraçoğlu, tabiri caizse Instagramı sallıyor.

Gülşah Saraçoğlu

Geçtiğimiz günlerde ayna karşısında poz veren ve önü açık ceketinde sadece sütyenini özenle gösteren Gülşah Saraçoğlu, bu kez takipçilerinin karşısına sütyensiz ve bornozlu olarak çıktı.

Gülşah Saraçoğlu siyah bornozlu pozuyla Instagramda olay yarattı

Gülşah Saraçoğlu

Instagram hesabını aktif olarak kullanan Gülşah Saraçoğlu, hemen hemen her anını takipçilerinin beğenisine sunmaya özen gösteriyor. Birbirinden cesur pozlarını peş peşe paylaşan ünlü modacı, her paylaşımında takipçilerinin adeta yüreklerini hoplatıyor.

Gülşah Saraçoğlu

Son olarak yayınladığı cesur paylaşımla tüm dikkatleri üzerine çeken Gülşah Saraçoğlu, siyah bornozu ve sütyensiz pozuyla Instagramda adeta olay yarattı. Gözlerine lens taktığı görülen güzel modacı, tarzıyla görenleri meste etti.

Gülşah Saraçoğlu

Gülşah Saraçoğlu'nun son paylaşımı kısa sürede beğeni rekoru kırarken, Saraçoğlu'nun takipçileri ünlü modacıyı yorum yağmuruna tuttu.

Gülşah Saraçoğlu

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal