Gülperi’nin Gençliğini Canlandıran Oyuncu Kim? Adı Ne? Kaç Yaşında?

Gülperi dizisi Gülperi’nin gençliğini canlandıran oyuncu kim diye merak edenler için hazırladığımız bu yazımızda oyuncu hakkında Gülperi’nin gençliğini canlandıran oyuncu kimdir, kaç yaşında, hangi dizide rol aldı sorularının cevapları sizlerle.

22.09.2018-15:16 - (Son Güncelleme: 05.12.2021-15:20) Gülperi’nin Gençliğini Canlandıran Oyuncu Kim? Adı Ne? Kaç Yaşında?

Gülperi dizisi Gülperi’nin gençliğini canlandıran oyuncu kim diye merak edenler için hazırladığımız bu yazımızda oyuncu hakkında Gülperi’nin gençliğini canlandıran oyuncu kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizide rol aldı sorularının cevapları sizlerle.

Gülperi Dizisi Gülperi’nin Gençliğini Canlandıran Oyuncu Kimdir? Gerçek Adı Ne?

 Nurgül Yeşilçay’ın canlandıracağı Gülperi’nin genç kız hallerini canlandıracak olan oyuncu Kayra Zabcı. Güzel oyuncu Gülperinin gençlik hallerini canlandıracak. İlk defa aşkı tattığı eski günlerinde Gülperi’nin nasıl günlerden geçtiğini izleyeceğiz. İlk aşkının akabinde evlenme kararı alan Gülperi’yi canlandıran Kayra Zabcı olacak. Peki Kayra Zabcı kimdir, kaç yaşındadır, daha önce hangi dizilerde rol aldı tüm bu soruların cevapları yazımızda sizlerle.

 Nurgül Yeşilçay’a gerçekten benzerliği aşikar olan güzel oyuncu gözlerinin güzelliği ile adeta büyülüyor. İşte oyuncu hakkında detaylar. Oyuncunun kariyer anlamında neler yaptığına değinerek başlayacak olursak Layla Şirin Ajansa bağlı olarak çalışmakta olan oyuncu 2013 yılında sahnelerde rol almaya başlamıştır. Küçük Kıyamet, Rusya Türk Transit adlı yapımların ardından 2014 yılında Aşktan Kaçılmaz dizisinde rol almıştır. Hemen ardından Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hümaşah karakterini canlandırmıştır.ü

Küçük Ağa dizisinde rol alan güzel oyuncu İkisini de Sevdim adlı dizide de rol almıştır. Son olarak Kanal D ekranlarının geçen sezon final yapan dizisi Vatanım Sensin de rol almış olan oyuncu ayrıca Aydamaya, Harem, Hayat Yolunda, Seddulbahir 32 Saat adlı dizilerde rol almıştır.

KAYRA ZABCI KİMDİR?

Hayatta Kalma Sanatı adlı sinema filminde rol alan oyuncunun hayatıyla ilgili diğer detayları sizlere ulaştırma devam edecek olursa; oyuncu, Ağustos 2001 doğumlu. Best Child Model of The World 2013’de 9-11 yaş grubunda birinci olan oyuncu Malatyalı, İstanbulda yaşıyor. İstanbulda bulunan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesinde öğrenci.  

Henüz çok küçük yaşta iken güzelliği ile ülkemizi hem Türkiye’de hem de dünyada yapılan yarışmada başarı ile temsil eden oyuncu yer aldığı yapımlarla da adından söz ettirmeyi başarmıştır. Oyunculuk üzerine de eğitim alarak kendini bu anlamda yetiştirmiş olan Kayra Zabcı Gülperi dizisiyle de adından söz ettirecek bir oyuncu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal