Güldürme Beni programının 2.tanıtımı yayınlandı! Güldürme Beni’ye hangi ünlü isimler katıldı?

Yeni proje ile karşımıza çıkan Demet Akbağ sunuculuğuyla Güldürme Beni ilk bölümünü geride bıraktı. İzleyicilerin beğenisini toplayan Güldürme Beni programının ikinci tanıtımı yayınlandı. Birbirinden komik konukların yer aldığı programın tanıtımı ve yeni bölüm konukları haberimizde yer almaktadır

07.07.2022-15:56 - (Son Güncelleme: 07.07.2022-15:56) Güldürme Beni programının 2.tanıtımı yayınlandı! Güldürme Beni’ye hangi ünlü isimler katıldı?

SHOW TV ekranlarının yaz havalarını serinletecek kıvamda olan programı Güldürme Beni yeni bölümüyle izleyicinin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Güldürme Beni programının ikinci bölüm tanıtımı yayınlanmasıyla izleyicilerin kahkahalara tutulması aşikar. İşte, Güldürme Beni ikinci tanıtımı ve konukları haberimizde 

Güldürme Beni yeni bölüm rengarenk geliyor!

Güldürme Beni programı her hafta birbirinden farkı konuklara ev sahipliği yapmaya hazırlanırken ikinci bölüm isimleri belli oldu. Mustafa Üstündağ, Suzan Kardeş, Sinan Çalışkanoğlu, Ersin Korkut, Aslı Bekiroğlu, Sadi Celil Cengiz ve Nursel Köse isimlerin yer aldığı bölümde Demet Akbağ'ı komutları ile çeşitli talimatlar yerine getirilecektir.

Güldürme Beni programı ikinci tanıtımı

Her hafta Pazartesi günü Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Güldürme Beni programı sat 20.00'da yayınlanacaktır.  


Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal