Güldür Güldür Show oyuncu başvuru formu ve seyirci bilet fiyatları

Ekranların sevilen programlarında biri olan Güldür Güldür Show'a oyuncu olarak katılmak isteyenler oyuncu başvuru formu hakkında bilgi sahibi olmak için araştırma yapıyorlar. Diğer taraftan Güldür Güldür Show'u yakında izlemek isteyenler de seyirci bilet fiyatlarının ne kadar olduğunu sorguluyorlar. İşte, Güldür Güldür Show oyuncu başvuru formu ve 2022 seyirci bilet fiyatları

22.03.2022-01:39 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-08:32) Güldür Güldür Show oyuncu başvuru formu ve seyirci bilet fiyatları

Show TV ekranlarında her hafta izleyicilerle buluşan eğlence programı Güldür Güldür Show, Ali Sunal’ın sunuculuğu ve birbirinden yetenekli oyuncularıyla seyircilerini güldürüyorlar. BKM yapımı olan Güldür Güldür Show'un tek amacı ise izleyicilerini güldürürken düşündürmektir. aslında güldürmek olmayıp hem güldürüp hem de düşündürmektir.

Çok başarılı ve birbirinden yetenekli oyuncu kadrosuna sahip olan programda her bir karakter oynadığı tipleme ile akılarda kalırken, bazı oyuncular kendi yazdıkları skeçleri de izleyicilere taşıyorlar.

Basit ve farkı bir bakış açısıyla günümüzü değerlendiren skeçlerle ekranlara gelen Güldür Güldür ekibine katılmak isteyenler ise Güldür Güldür Show oyuncu başvuru formuna nasıl ulaşabileceğini sorguluyor. Performansına güvenenler ve oyuncularla aynı kadroda yer almak isteyenler tiyatro üzerine daha kalıcı olmak adına programa başvuru yapmanın yollarını arıyor.

Güldür Güldür Show oyuncu başvuru formu

Güldür Güldür Show oyuncu başvuru formu 

BKM'de oyuncu olabilme ve Güldür Güldür Show ekibine dahil olmak için gerekli olan başvuru formuna intenet adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Her zaman açık olamayan sadece ihtiyaç olması halinde yayınlanan form için intenet adresini sürekli ziyaret etmeniz gerekebilir. 

Ali Sunal yada Güldür Güldür Show ekibi ile iletişime geçmek isterseniz Ali Sunal’a 'alisunal' kullanıcı adını kullandığı instagram adresinden DM yoluyla mesaj gönderebilirsiniz. Programın yapımcısı olan BKM’nin açık adresi "Ebulula Mardin Cad. Maya Meridyen Plaza No:16 K:3 D:12 Akatlar / İSTANBUL" olarak kaydedilirken adaylar yüz yüze görüşme yapmak için b adrese gidebilirler. Ayrıca, 0212 352 18 18 telefon numarası ile yine Güldür Güldür Show ekibine ulaşabilirsiniz.

Güldür Güldür Show seyirci bilet fiyatları 2022

Güldür Güldür Show seyirci bilet fiyatları 2022

Güldür Güldür Show'u canlı olarak izlemek isteyenler bilet fiyatlarını ve biletleri nereden alacağını araştırıyor. Programı Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) salonunda, canlı bir şekilde izlemek isteyen izleyiciler Biletix yada BKM Gişeleri’nden biletlerini satın alabilirler.

Programın 2022 yılı için belirlenen yeni fiyatlarını ise tam bilet 215 TL olduğu öğrenci biletinin ise 135 TL olarak belirlendiği aktarıldı. tam bilet 215 TL olurken, öğrenci bileti ise 135 TL olarak belirlendi. Güldür Güldür Show'u canlı canlı salondan izlemek isteyenler TV'de yayınlanmadan 4-5 gün önce çekilen bölümleri seyredebilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal