Güldür Güldür Show kadın oyuncuları isimleri ve karakterleri tam liste 2022

Televizyon ekranlarında yayınlanan en eğlenceli show programlarının başında yer alan Güldür Güldür Show programının kadın oyuncuları oldukça merak edilmektedir. Peki, Güldür Güldür Show 'un kadın oyuncularının isimleri ve karakterleri nedir? Çok merak edilen Güldür Güldür Show 'un kadın oyuncularının isimleri ile biyografileri haberimizin devamında..

16.04.2022-21:12 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-21:12) Güldür Güldür Show kadın oyuncuları isimleri ve karakterleri tam liste 2022

 

Televizyonda eğlence programları seyircilerin epey bir ilgisini çekiyor ve adeta akşamlarına renk katıyor. Bu show programlarının başında ise Show TV ekranlarında yayınlanan komedi programı olan Güldür Güldür Show gelmektedir. Uzun yıllar boyunca akşamları evlerimize konuk olan Güldür Güldür Show 'un birbirinden değerli oyuncuları da programa adeta damgalarını vuruyorlar. Öyle ki programa resmen damgasını vurarak oynamış olduğu karakter ile programı tek başına bile izlenebilecek hale getiren bazı kadın oyuncular da dikkatlerden kaçmıyor. İşte Güldür Güldür Show kadın oyuncularının isimleri ve oynadıkları karakterleri..

Açelya Topaloğlu kimdir?

Açelya Topaloğlu kimdir

Güzel oyuncu Açelya Topaloğlu, 19 Kasım 1986 yılında İzmir 'de doğmuştur. Küçüklüğünden itibaren dansa ilgi duymuş ve annesinin de kendisine verdiği tavsiye üzerine oyunculuk yapmaya karar vermiştir.

Aldığı bu kariyer kararından sonra da 2008 'de '' Aşk Yakar '' adlı bir televizyon dizisinde oynayarak oyunculuk kariyerindeki ilk adımını atmıştır. Daha sonra da bu sektörde iyi yerlere gelmek için kendini geliştirmek adına Müjdat Gezen Konservatuvarı 'nda ders almak için sınavlara girmiş ve kazanmıştır. 2013 'te bu okuldan mezun olduktan sonra ise Arka Sokaklar, Eve Düşen Yıldırım, Kaçak Gelinler, İnadına Aşk, Arkadaşlar Arasında, Damat Takımı, Arapsaçı, Darısı Başımıza gibi birçok dizi ve yapımda rol alarak kendini bu camiada göstermiştir.

En önemli çıkışını ise '' Kaçak Gelinler '' adındaki dizide Almila karakterini canlandırarak yapan Topaloğlu, '' İnadına Aşk '' adlı dizide göstermiş olduğu performansı ile de giderek ünlenmiş ve çok daha büyük bir hayran kitlesine sahip olmuştur. Çok fazla sayıda reklam filminde de oynayan Açelya Topaloğlu, Görevimiz Komedi adındaki programla da izleyici karşısında olmuştur.

Sinema ve televizyon oyunculuğunun yanında ayrıca Sersefil Müzikali, Tersine Dünya, Temel İçgüdü gibi tiyatro oyunlarında da sahne almayı başarmıştır.

Şimdilerde de Show TV 'de yayınlanan '' Güldür Güldür Show '' adlı komedi programında oynayan güzel oyuncu, kısa kısa skeçler oynayarak ekran karşısında seyirci ile buluşmaktadır. Aynı zamanda Exxen adındaki dijital platformda yayınlanacak olan '' Sihirli Annem '' adlı dizide de Betüş karakterini canlandırmaktadır.

Sempatik oyuncu Açelya Topaloğlu, Akrep burcudur ve burcunun bütün özelliklerini de taşımaktadır. 1.62 boyunda olan güzel oyuncu 54 kilodur.

Açelya Topaloğlu 'nun yer aldığı bazı diziler ile filmler şu şekildedir;

- 2013 yılında yayınlanan Arkadaşlar Arasında adlı sinema filminde oynamıştır.

- 2010 yılında yayınlanan Arka Sokaklar adlı dizide Ahu Gözcü olarak rol almıştır.

- 2014 yılında yayınlanan Kaçak Gelinler adlı dizide Almila Peker olarak rol almıştır.

- 2015 yılında yayınlanan İnadına Aşk adlı dizde Defne olarak rol almıştır.

Ecem Erkek kimdir?

Ecem Erkek kimdir

Ekranların en sempatik kadın oyuncularının başında gelen Ecem Erkek, 24 Haziran 1989 yılında Ankara 'da doğmuştur. Orta öğretimini Ankara Ömer Seyfettin Lisesi 'nde tamamlamıştır.

Oyuncu olma kararını ise lise eğitimini bitirdikten hemen sonra veren güzel oyuncu, 2007 ila 2008 yılları arasında Mamak Belediyesi Konservatuvarı 'nda tiyatro eğitimi almıştır. Kendisini tiyatro alanında daha da geliştirmek ve yetiştirmek isteyen başarılı oyuncu, 2008 'de Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğu 'nda diksiyon eğitimi almaya başlamış ve 2009 itibari ile de Ankara Sanat Tiyatrosu 'nda kursiyerlik yapmıştır.

Lisans eğitimini ise Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı üzerine devam ettirmiş ve 2015 yılında da bu daldan başarılı bir şekilde mezun olmuştur.

İlk kez 2017 'de '' Hayat Sırları '' adındaki bir televizyon dizisi ile kamera karşısına geçiş yapan Ecem Erkek, şimdi ise Show TV 'de yayınlanan komedi programı Güldür Güldür Show 'da Naime karakteri ile karşımıza çıkmaktadır.

Programda canlandırdığı Naime karakteri ile çok büyük bir başarı elde eden güzel oyuncu, seyirci tarafından da oldukça fazla sevilmekte ve kendisine çok büyük bir hayran kitlesi oluşturmuş durumdadır.

Yengeç burcu olan ve bütün özelliklerini taşıyan oyuncu 1.64 metre boyundadır ve tam 61 kilodur.

Meltem Yılmazkaya kimdir?

Meltem Yılmazkaya kimdir

27 Kasım 1984 yılında İstanbul 'da doğmuştur. 6 yaşındayken annesi ve babası boşanmıştır. Çok küçük yaşlardan itibaren oyunculuk mesleğine karşı büyük bir ilgi duymaya başlayan Yılmazkaya, çeşitli sayıda pek çok tiyatro kursuna gitmiş ve 13 yaşına gelince de animatör olarak oyunculuk mesleğinde çalışmaya başlamıştır.

Animatörlükten kazanmış olduğu para ile tiyatro eğitimlerini almaya başlamış ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi 'nde tam 2 yıl eğitim görmüştür.

Lisans eğitimini ise burslu olarak Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü 'nde tamamlayan başarılı oyuncu, aynı zamanda oyunculuk yaptığı birkaç tane sanat okulunda da yaratıcı drama derslerini vermeye devam ediyor.

İlk kez 2009 'da '' Aile Saadeti '' adındaki bir televizyon dizisinde kamera karşısında olan Yılmazkaya, bu dizide canlandırmış olduğu Fitnat karakteri ile adını geniş kitlelere duyurarak tanınan bir oyuncu olmayı başarmıştır.

Benim Annem Bir Melek, Şen Yuva, Aşkın Halleri, Aldırma Gönül gibi pek çok başarılı yapımın kadrosunda yer almayı başaran güzel oyuncu, şimdilerde ise Show TV 'de yayınlanan Güldür Güldür Show programında Mehtap karakteri ile ekranlarda yerini almaktadır.

Yay burcu olan ve burcunun bütün özelliklerine sahip olan güzel oyuncu tam 1.58 boyunda ve 52 kilodur.

Meltem Yılmazkaya 'nın rol aldığı bazı dizi ile filmler şu şekildedir;

- 2013 yılında yayınlanan Güldür Güldür Show adlı dizide Mehtap olarak rol almıştır.

- 2013 yılında yayınlanan Aldırma Gönül adlı dizide rol almıştır.

- 2012 yılında yayınlanan Aşkın Halleri adlı dizide rol almıştır.

- 2011 yılında yayınlanan Beşer Beşer adlı dizide rol almıştır.

- 2011 yılında yayınlanan Adım Bayram Bayram adlı dizide Arife Bayram karakterini canlandırmıştır.

- 2010 yılında yayınlanan Şen Yuva adlı dizide Kadife karakterini canlandırmıştır.

- 2009 yılında yayınlanan Benim Annem Bir Melek adlı dizide Berivan karakterini canlandırmıştır.

- 2009 yılında yayınlanan Aile Saadeti adlı dizide Fitnat karakterini canlandırmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal