Güldür Güldür Show Elmas kimdir, kim canlandırıyor? Gerçek adı nedir? Gözde Okur hakkında billgiler

Güldür Güldür Show programının oyuncuları kimlerdir merak ediliyor. Merak edilen isimlerden birisi de Elmas’tır. Peki, Güldür Güldür Show Elmas kimdir Güldür Güldür ’Elmas’ karakterini kim canlandırıyor Gözde Okur kimdir, kaç yaşında, nereli İşte detaylar...

23.04.2022-01:31 - (Son Güncelleme: 23.04.2022-01:31) Güldür Güldür Show Elmas kimdir, kim canlandırıyor? Gerçek adı nedir? Gözde Okur hakkında billgiler

TV kanalında izleyicilerle buluşan Güldür Güldür Show programı, tüm vatandaşlar tarafından çok sevilerek izlenmektedir. 7'den 70'e tüm izleyiciler her hafta yeni bölümlerini sabırsızlıkla beklemektedir. Vatandaşlar tarafından, Güldür Güldür oyuncuları İnternet üzerinden araştırmalar yapılırken, merak edilen isimler arasında en çok Elmas karakterini canlandıran edilmektedir.

Güldür Güldür Show Elmas kimdir, kim canlandırıyor?

Güldür Güldür Show Elmas kimdir, kim canlandırıyor? Gerçek adı nedir?

Herkesin merakla araştırmış olduğu ,Elmas karakterini Gözde Okur canlandırmaktadır. Gözde okur , Güldür Güldüre ilk defa 283. bölümde katılmıştır. O bölümden itibarende hala oynamaya devam etmektedir. Bir çok vatandaşımızı program sayesinde kendine hayran bırakmıştır. 

1980 senesinde İzmir'de dünyaya gelmiş olan Gözde Okur, Güldür Güldür programı öncesinde bir çok dizide rol almıştır. 9 Eylül Üniversitesinde Oyunculuk Anasanat Dalı bölümünü okuyup bitirmiştir. 2002 senesinde ise ilk oyunculuk deneyimini En Son Babalar Duyar dizisi ile tatmıştır. Gözde Okur oynamış olduğu diziler haricinde, N'apcaz Şimdi?, Çeşm-i Bülbül ve Maskeli Beşler filmlerinde de oynayarak sinema sektörüne'de adım atmış bulunmaktadır. 

Rol almış olduğu başka diziler ise, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, En Son Babalar Duyar, Zengin Kız Fakir Oğlan, Yamak Ahmet, Benim Annem Bir Melek, Tatlı Bela Fadime, Derdest, Hırsız Polis 'tir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal