Güldür Güldür Show 6’lı masa skeci

Show TV'nin en sevilen programlarından biri olan Güldür Güldür Show'un merak içinde beklenen 6'lı masa skeci ekranlara gelerek izleyicilerle buluşturuldu. Daha önceki bölümlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi canlandıran ekip bu kez altılı masayı konu etti.

12.06.2022-01:19 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-01:19) Güldür Güldür Show 6’lı masa skeci

Her hafta Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Güldür Güldür Show programı, birbirinden başarılı oyuncularla izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor. Son haftalarda siyasi skeçlere de yer veren ve bu skeçlerle adından çok fazla söz ettirmeyi başaran program bu hafta yeni bir siyasi skeç hazırladı.

Geçtiğimiz bölümlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tiplemesiyle ekranlara gelen ekip daha sonra Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yi canlandırmışlardı. Ali Sunal'ın ekibinin bu haftaki konusu muhalefet liderlerinin bir araya geldiği 6'lı masa oldu.

Güldür Güldür Show 6’lı masa skeci

Güldür Güldür Show 6’lı masa skeci

Muhalefet partisinin liderlerinin taklitlerinin yapıldığı 6'lı asa skecinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'da ti'ye alındı. Siyasi göndermelerine deva eden Güldür Güldür Show ekibi 6'lı masada Cumhurbaşkanlığı seçimlerini konuştu.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal