Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında? İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Gülçin Karakaya mesleği ve hayatı

İşte İbrahim Tatlıses'in yeni aşkı! İbrahim Tatlıses'in yeni sevgilisi Gülçin Karakaya kimdir? Gülçin Karakaya nereli? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

21.06.2022-00:41 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-00:41) Gülçin Karakaya kimdir, kaç yaşında? İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Gülçin Karakaya mesleği ve hayatı

İbrahim Tatlıses'in yeni sevgilisi Gülçin Karakaya kimdir? İbrahim Tatlıses kendisinden tam 42 yaş küçük olan sevgilisi aslen nereli? Gülçin Karakaya ne iş yapıyor?

Gülçin Karakaya Kimdir?

İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Gülçin Karakaya 27 yaşında ve ilişkilerinin 1,5 yıldır sürdüğü söylentileri var. İzmirli olan Gülçin Karakaya İbrahim Tatlıses'in eski eşi olan Ayşegül Yıldız'la da tanıştığı söyleniyor. Yaşadıkları aşkla da objektiflere takılan çift eğlenceli anlarıyla adlarından söz ettiriyorlar. İbrahim Tatlıses'in "o benim sol yanım" açıklamasıyla gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

İbrahim Tatlıses 69 yaşında olup 7 çocuk sahibidir. Çocuklarından 9 torunu vardır.

Aradaki yaş farkından dolayı çiftin evlenip evlenmeyecekleri hala merakını koruyor.

O Benim Sol Yanım

İbrahim Tatlıses yakın zamanda yaptığı açıklamada Gülçin Karakaya hakkında 'O benim sol yanım' ifadesini kullandı. Bu ifadesini kullandığı açıklamasında bir süredir ayrı olduğu anlaşılan çift için İbrahim Tatlıses şunları söyledi; Bodrum’daki evime domuz yağı sürmüşler. Yoksa ben burada çekirdek ailemi kurmuştum, evleniyordum. Şu an o kişi ile ayrıyım. Dünya bir tarafa o bir tarafa… Şu an aramız açık ama ben evleneceğim, bütün mallarımı da o kişinin üzerine yapacağım. Büyülerden sonra benimle görüşmek istemiyor. Ona her şey feda olsun, o benim sol yanım. Kimse yanımda yokken o benim yanımdaydı. Bu kişi Gülçin Karakaya’dır.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses'in Bu Zamana Kadar Olan İlişkileri ve Evlilikleri

Adalet Tatlıses

Henüz ünlü olmadan ilk ve tek resmi evliliğidir. Şanlıurfa'da üç çocuğunun annesi olan Adalet hanım şu anda Şanlurfa'da yaşamaktadır.

Perihan Savaş

Birlikte oldukları dönemde İbrahim Tatlıses'den şikayetçi olan Perihan hanım, İbrahim Tatlıses'in kendisini kaçırttığını söyleyerek 7 saat alıkoyduğunu ifade etmiştir. Hiç görüşmeyen ikili son olarak kızlarının çocuğu için bir araya gelmişlerdir. Çiftin ilişkilerinin bitmesinin en büyük nedeni olarak Derya Tuna ile olan ilişkisidir.

Derya Tuna

1983 yıl yılında birlikte olmaya başlayan çift tam olarak 18 yıl birlikte kalmışlardır. Derya Tuna'dan İdo isminde bir çocukları vardır. Derya Tuna ile İbrahim Tatlıses'in hayatında normalleşen ataerkilliği yıkmıştır. Ekonomik olarak gücü de eline alan Derya hanım ailede sözü geçen pozisyonundadır.

Asena

İbrahim Tatlıses ile Asena ilişkisi, Derya Tuna ile ilişkisinin bitmesine neden olmuştur. 1998 yılından 2003 yılına kadar beraber olan çift Ayşegül Yıldız'ın Tatlıses'in hayatına girmesiyle beraber bitmiştir.

AYŞEGÜL YILDIZ

Asena ile ilişkisinin bitmesinden sonra Tatlıses, Ayşegül Yıldız ile evlenmiştir. Evlilikleri sadece 2 yıl süren çift 2011 yılında evlenip 2013 yılında boşanmıştır. Çiftin Elif Ada isimli bir kızları bulunuyor.

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal