16.01.2021-09:35 (Son Güncelleme:02.05.2024-02:45)


1

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Söz konusu röportajda Ergen’e bazı takipçileri tarafından 1997 yılında ‘Yaramaz’ şarkısına siyahi bir çocukla çektiğini klip için sarf ettiği ‘Aslında maymun oynatacaktık ama bulamadık. Biz de zenci çocuk oynatalım dedik’ sözlerinin hatırlatılması soruldu. Bunun üzerine Ergen, ‘Yok artık! Şaka mı bu? Benden mi bahsediyorsunuz cidden! Yine yalan haber ve kötü bir yalan bu. Hayattaki en büyük hassasiyetim çocuklar. İftira günahtır, yine ahımı aldılar. Çok yazık!’ ifadelerini kullandı. Gülben Ergen, ‘Sizi kıranları affettiniz mi peki?’ sorusuna da ‘Hepsini affettim’ şeklinde karşılık verdi.



2

Posta’dan Alev Gürsoy Cimin’e konuşan Gülben Ergen samimi açıklamalarda bulundu. Ergen, ‘Sizi kıranları affettiniz mi peki?’ sorusuna şöyle karşılık verdi:



3

‘Hepsini affettim. Ağırdı, zordu ama başardım. Hayatımıza özgürce devam edebilmek için, kimseye kin ve düşmanlık beslememek gerekiyor’



4

‘Bu duyguları barındıramıyorum. Ben, intikam duyguları ile beslenen birisi değilim. İyilik peşindeyim. Bu sebepledir ki 40 tane anaokulu açtım’



5

Ergen, ‘Bugüne kadar seslendirdiğiniz şarkılar arasında en çok hangi şarkınızı sevdiniz?’ sorusuna da ‘Toplamda 120’ye yakın şarkım çıkmıştır. İnan bir tanesi bile bana yabancı değil. ‘Ben buralardan gidicem, kendime bir yol çizicem’ diyorum bir şarkımda mesela. Gitme isteğim oldu ama gitmek gibi bir lüksüm hiç olmadı. Üç evlat var, nereye gidiyorum!’ cevabını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr