Gül Masalı dizisi nerede çekiliyor? Gül Masalı dizi çekimleri hangi il ve ilçede?

Sezonun sonlanması ile yeni başlayacak olan dizilerde bir bir tanıtımlarını yayınlıyorlar. Yaz sezonunda başlayacak olan bir diğer dizi de Gül Masalı oldu. İlk bölümü ile ekrana gelecek olan dizinin nerede çekildiği de merak ediliyor. İşte Gül Masalı dizisi hakkına tüm merak edilenler…

19.06.2022-11:36 - (Son Güncelleme: 19.06.2022-11:36) Gül Masalı dizisi nerede çekiliyor? Gül Masalı dizi çekimleri hangi il ve ilçede?

Pastel Film tarafından yapımcılığı üstlenilen Gül Masalı dizisinin yönetmen koltuğunda ise Sadullah Şentürk oturmaktadır. Dizinin senaryosu Aybars Bora Kahyaoğlu tarafından yazılırken dizi 19 Haziran 2022 tarihinde ilk bölümü ile ekranlarda yer alacak. Dram türünde yer alan dizi bu akşam yayınlanıyor. Dizinin nerede çekildiği ise en çok araştırılan konulardan bir tanesi oldu. İşte Gül Masalı dizisi hakkına tüm merak edilenler…

Gül Masalı çekimleri nerede yapılıyor?

Adından da anlaşıldığı gibi Gül Masalı dizisi güller şehri Isparta’da çekilmektedir. Ancak dizinin bütün çekimleri Isparta’da değildir. Dizi çekimlerinin bir kısmı da İstanbul'da çekilmektedir.

Gül Masalı Nerede Çekildi

Gül Masalı konusu nedir?

Gül Masalı dizisinin yapımcısı Pastel Film olurken dizinin yönetmeni Sadullah Şentürk oldu. İstanbul’da başlanan çekimler Isparta’da devam ederken dizide birbirinden yetenekli isimler yer almaktadır. Dizinin konusu da merak edilmektedir. Annesinin ölümü üzerinde kendisine miras kalan Gonca, geçmişin sırlarıyla da bir bir yüzleşir. Isparta’da en tanınan ailelerinden biri olan Atabey ailesinin oğlu olan Toprak’ın hikayesine tanıklık edeceğiz.

Gül Masalı oyuncuları kimler?

Gül Masalı dizisi bu akşam ekrana gelirken dizi de yer alan oyunculara da sizler için haberimizde yer verdik. ATV ekranlarında yayınlanacak olan dizide birbirinden yetenekli isimler yer alırken dizinin oyuncu kadrosundaki isimler şu şekildedir:

Erdem Kaynarca : Toprak Atabey

Gülper Özdemir : Gonca Aydın

Sarp Can Köroğlu : Arda Seçkin

Serdem Paçal : Arzu

Zehra Yılmaz : Ece Kardaş

Bülent Düzgünoğlu : Halil

Arif Pişkin : Tahir

Kaan Berk Gültekin : Mehmet

Murat Ercanlı : Hidayet

Ayşenil Şamlıoğlu : Fatma

Gülçin Hatıhan : Canan

Hazal Pekgöz : Gülümser

Fatma Tuğba Tutuğ

Mehmet Şeker

Suat Sungur

Yağmur Başkurt

Turan Selçuk Yerlikaya

Sait Genay

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal