04.08.2022-23:40 (Son Güncelleme:04.08.2022-23:40)


1

Perde arkası

Perde arkası

Diana Armstrong, aldığı bu kararın perde arkasını anlattı. 1997 yılında 16 yaşındaki kızı Latish'yı astım krizi sonucu kaybettikten sonra tırnaklarını uzatmaya başladığını ifade eden Armstrong, kızının sürekli tırnaklarına manikür yaptığını ve onu kaybedince tırnaklarını bir daha kesmemek konusunda yemin ettiğini anlattı.



2

Tırnaklarını kesmiyor

Tırnaklarını kesmiyor

ABD vatandaşı olan 63 yaşındaki Diana Armstrong, aldığı karar kızını yakınında hissetirdiğini ifade ederek, “Ne zaman onları kesmeyi düşünsem, sanki o kederi yeniden yaşıyormuşum gibi içimi ürpertiyordu.



3

Açıklamaları

Açıklamaları

Bunu tekrar yaşamak istemedim, bu yüzden onları uzattım. Onu bana yakın tutmak gibi hissettirdi" ifadelerine yer verdi.



4

Rekor kırdı

Rekor kırdı

Armstrong, yaşananları anlatırken tırnakları uzatmaya başladığına rekorlar kitabına girme gibi bir hedefinin olmadığını dile getirerek kendisine eleştiride bulunan insanları empati kurmaya ve insanların ne yaşadıklarını bilemeden yargılamamaları konusunda talepte bulundu.



5

Zor hale gelmeye başladı

Zor hale gelmeye başladı

Uzun tırnaklarının basit işleri artık zor hale getirdiğini ifade eden Armstrong, zorlaşan işlerin üstesinden ayaklarıyla geldiğini belirtti. Ancak araba kullanmak gibi zorlu işlerden tamamen vazgeçtiğini açıkladı.



6

Manikür süreci

Manikür süreci

Manikür sürecinin çok fazla karmaşık olduğunu belirten Armstrong, her dört ila beş yılda bir tırnak salonuna gittiğini ifade etti.



7

Gittiği salonda yapılan işlemleri açıklayan Armstrong, herkesi hayrete düşürdü. Tırnakları için 15 ila 20 şişe oje harcandığının altını çizerek ağaç işleme aletine ihtiyaç duyulduğunu da ekledi.



8

Armstrong torunlarının tırnaklarına özel ve parlak desenler çizmesinin hoşuna gittiğini vurguladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr