Greenland Vizyon İçin Gün Sayıyor

Başrolünde İskoç aktör Gerard Butler’ı izleyeceğimiz Greenland filminden ilk fragman geldi.

27.06.2020-11:11 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-11:09) Greenland Vizyon İçin Gün Sayıyor

Dünyanın karşı karşıya olduğu büyük bir felaketten kurtulmak için mücadele eden bir ailenin hayatını anlatan Greenland, 14 Ağustos 2020'de sinemaseverlerle buluşacak.

Ric Roman Waugh'un yönetmen koltuğunda oturduğu film karısını ve küçük oğlunu Dünya’yı tehdit eden devasa bir kuyruklu yıldızdan korumaya çalışan bir adamın hikayesini konu alıyor. Güvenli bir sığınak bulmak için zamana karşı yarışacağı uzun bir yolculuğa çıkacak olan aile, çok sayıda şehri yok eden gök taşı yağmurundan kaçmaya çalışacak.

Son olarak 2019 yapımı Angel Has Fallen filminde izlediğimiz başarılı oyuncu Gerard Butler, filmin başrolünde yer alıyor. Filmde Butler’ın yanı sıra Morena Baccarin, Scott Glenn, David Denman, Brandon Quinn ve Hayes Mercure gibi isimleri de izleyeceğiz.

Greenland’de işlenen aile kavramını çok sevdiğini söyleyen İskoç aktör Butler, “Filmde bir araya gelmek için mücadele eden bir aile var. Oğulları neler olup bittiğinden emin değil ama arka planda daha endişe verici bir şey gelişiyor. Ve sonra üzerinde kontrol sahibi olmadıkları çok daha büyük, destansı, güçlü bir olayla karşılaşıyorlar. Çıkacakları yolculuk, onlara yaşamda gerçekten neyin önemli olduğunu anlama şansı veriyor. Senaryoyu okuduğumda bunun çok güçlü ve ilham verici bir mesaj olduğunu hissettim” dedi.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal