07.12.2021-14:16 (Son Güncelleme:27.02.2022-16:00)


1

Süper Lig'de dün Göztepe ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Oynanan karşılaşmada Göztepe kendi evinde Gaziantep FK'yı 2-1 yenerek haftalar sonra galibiyetle tanıştı.



2

Göztepe'nin genç kalecisi İrfan Can Eğribayat'ın maç sonu açıklamaları duygulandırdı.



3

İrfan Can Eğribayat, Gaziantep FK maçında büyük acısına rağmen kaleyi korudu. Kaleci maçtan 1 gün evvel 5.5 aylık kızının anne karnında hayatını kaybetmesi nedeniyle karşılaşmada sahada olup olmayacağı belirsizdi. Fakat genç kaleci büyük acısına rağmen sahadaki yerini aldı.



4

Göztepeli futbolcular atılan gollerin ardından 23 yaşındaki file bekçisinin yanına koşarak acısı olan takım arkadaşlarına destek verdileri. Maçın ardından gözyaşlarını tutamayan İrfan Can, 'Ben bu maçta oynamayacaktım normalde. Dün eşimin yanına Ankara’ya gittim. Eşim bana, 'Bebeğimiz için oyna' dedi. Bugün de üç top direkten döndü. Kaleyi onun koruduğunu düşünüyorum. İyi dileklerini gönderen herkese teşekkür ediyorum' ifadelerine yer verdi.



5

Genç yıldız kaleci devam eden açıklamalarında, 'Hayat devam ediyor, inşallah bunları da atlatacağız. Hocamıza da teşekkür etmek istiyorum. Bana 20 gün, bir ay gelme dedi ama takımımın yanında olmak istedim ve eşim de bunu çok fazla istedi. Uzun süredir de kazanamıyorduk ve bugün kazandık. Ben bunun bebeğimin şansıyla olduğunu düşünüyorum' açıklamasında bulundu.



6

Göztepe'nin genç kalecisi İrfan Can Eğribayat'ın açıklamaları Göztepe taraftarları olmak üzere diğer futbolseverler tarafından da yoğun ilgi gördü. Genç kaleciye gerek pek çok takım ve taraftarlardan taziye ve destek mesajları geldi. Futbolcunun büyük acısına rağmen sahada yer alması ise büyük alkış aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR