Göztepe'de Nestor El Maestro Antalyaspor Galibiyetinin Ardından Açıklamalar!

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında kendi sahalarında oynadıkları Antalyaspor karşılaşmasında aldıkları 4-0'lık galibiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

09.01.2022-20:07 - (Son Güncelleme: 09.01.2022-20:07)

Spor Toto Süper Lig'de ikinci devreye İzmir ekibi Göztepe oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Kendi sahasında ligin formda ekiplerinden Antalyaspor'u konuk eden Göztepe sahadan 4-0'lık net bir galibiyetle ayrılarak hanesine 3 puan yazdırdı. Göztepe, Antalyaspor galibiyetinin ardından Spor Toto Süper Lig'de uzun bir aranın ardından küme düşme hattından uzaklaşmayı başardı.


NESTOR EL MAESTRO'DAN AÇIKLAMALAR

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, Spor Toto Süper Lig'de ikinci devrenin ilk karşılaşması olan Antalyaspor mücadelesinden aldıkları galibiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bizim için büyük ve önemli bir galibiyetti. Umarım bu şekilde devam ederiz. Bugünkü performansımızı gösterdiğimiz birçok maç oynadık. Bugün en iyi performans diyemesem de en iyi sonucu aldık. Bu sonuç bizim yolumuza devam etmemiz için güven verecek. Antalyaspor bugün üçlü ve dörtlü defans oynadı, biz bunlara karşılık verebildik. Merkezde oyunun kontrolünü elimize aldık. Özellikle dönen toplarda üstündük. Galibiyetin anahtarı da buydu bence. Bu güzel galibiyette de bu hazırlıkların payının olduğuna inanıyorum. Şu an elimizde bulunan kadromuz, ligde kalmak için yeterli. Sadece iyi bir şekilde çalışmak ve odaklanmak gerekiyor. Yeni oyuncular gelirse de bizi mutlu eder. Takımımızın gücünü artırır ve performansımız açısında bize iyi katkı verir. Şu an için aramıza katılan oyuncular için baştan başkanımız olmak üzere transfer komitemize teşekkür ediyorum. Transfer sezonu süresince yeni gelişmeler olabilir. Aramızdan ayrılanlar ve katılanlar olabilir, bunlar da hiçbirimize sürpriz olmaz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal