02.09.2021-19:28 (Son Güncelleme:02.09.2021-19:28)


1

Göztepe ligin ilk 3 haftasında 2 puan gibi kötü bir başlangıç yapmıştı. Böylesine beklenmedik bir başlangıcın ardından takımın başındaki teknik direktör Ünal Karaman ile yollar ayrılmıştı.



2

Göztepe, yeni teknik direktörünü bulmak için hızlıca çalışmalara başlamıştı. Göztepe'nin aradığı teknik direktörü bulmuştu. 47 yaşındaki teknik adam Tayfun Korkut ile anlaşmaya varılmıştı.



3

Fakat Tayfun Korkut'un ekibindeki yardımcılar anlaşmaya vaktinde gelmeyince anlaşma iptal oldu.



4

47 yaşındaki Teknik adam, Ligin 2'nci haftasında Gürsel Aksel Stadı'nda karşılaşılan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçını locadan seyreden Tayfun Korkut'la yapılan görüşmelerde her şey tamamdı ve 47 yaşındaki teknik adam İzmir ekibinin yeni teknik direktörü olması için sözleşmeler de ayarlanmıştı. Fakat Korkut'un ekibindeki yardımcılar tesislere gelmeyince Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve yöneticiler bu anlaşmayı iptal ettiler.



5

47 yaşındaki Teknik adam Tayfun Korkut, Almanya'da bir çok takımın teknik patronluğunu yapmıştı. Stuttgart ve Hannover bu takımlarından bazıları olarak göze çarpıyor.



6

Almanya'da başında bulunduğu takımları oynattığı futbol ile beğenileri üzerine toplayan teknik adam, bu anlamda ses getirmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR