30.07.2021-12:40 (Son Güncelleme:14.11.2021-17:26)


1

Teknik Direktör Vitor Pereira'nın kararıyla beklenmedik bir şekilde Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş, sarı lacivertlilerle olan sözleşmesini feshedip Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile sözleşme imzalamak için görüşüyor.



2

Fenerbahçe'de bugün beklenmedik bir kararla kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan Sinan Gümüş'ün transferdeki geleceği için hareketli dakikalar yaşanıyor.



3

Tecrübeli futbolcunun menajeri kadro dışı kararından önce özellikle Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Göztepe, Giresunspor gibi kulüpler ile gerçekleştirdiği görüşmeleri iyice hızlandırdı.



4

Sinan Gümüş'ün önümüzdeki sezon öncesinde kadro dışı kararının ardından takımdan ayrılmasına kolaylık sağlanacağı öğrenilirken Sinan'ın bir kulüp ile anlaşmasının ardından Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin Ocak ayına kadar karşılıklı olarak feshedileceği öğrenildi.



5

Göztepe ile bir süredir görüşen Sinan Gümüş'ün Fenerbahçe'de kadro dışı kalmasının ardından girişimlerine hızlandıran Başkan Mehmet Sepil, transferde mutlu sona ulaşmaya çok yaklaştı.



6

Önümüzdeki günler içerisinde mevcut görüşmelerdeki pürüzlerin tamamlanmasının ardından Sinan Gümüş'ün Göztepe ile kesin olarak söz keseceği öğrenilirken transfer Ocak ayında ara transfer döneminin açılması ile birlikte resmiyet kazanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR