08.01.2022-15:55 (Son Güncelleme:08.01.2022-15:55)


1

Göztepe, Spor Toto Süper Lig'de ara transfer dönemindeki yeni transferiyle büyük ses getirdi. Yıldız futbolcu imzayı atıp formasını giydi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de ligin ikinci yarısında kadro çeşitli takviyeler ile güçlendirilmek istenirken düşme hattından da uzaklaşılması bekleniyor.



3

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro ile Başkan Mehmet Sepil arasında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından yapılacak olan transferler için yönetim düğmeye basmıştı.



4

Son olarak Hollanda Ligi ekiplerinden Vitesse'de forma giyen 27 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Oussama Tannane transferinde anlaşmayı sağlayan Göztepe, transferde mutlu sona ulaştı.



5

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro ve ekibinin kadrosunda görmeyi çok istediği 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferinde sarı kırmızılı yönetim imzayı attırdı.



6

Hollanda Ligi ekibi Vitesse ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak anlaşarak fesheden Oussama Tannane, bonservis ücreti ödenmeden Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'ye imza atmıştı.



7

Oussama Tannane'den Göztepe taraftarlarının beklentisi bir hayli yüksek.



8

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro'nun Oussama'ya forvet arkası pozisyonunda forma şansı vermesi bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR