05.10.2021-18:13 (Son Güncelleme:06.10.2021-09:15)


1

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de istikrarsızlık sürüyor. Yeni sezonda Ünal Karaman ile başlayan Göztepe, deneyimli teknik adamın aldığı başarısız sonuçların ardından teknik adam ile yolları ayırmaya karar vermişti.



2

Ünal Karaman ile yollarını ayıran Göztepe takımın başına sürpriz bir ismi getirmişti. Takımın başına Nestor El Maestro'yu getiren İzmir ekibi yeni teknik adamdan istediğini alamadı.



3

Ligdeki başarısız ve istikrarsız durumu devam eden Göztepe Nestor El Maestro ile yollarını ayırmaya karar verdi.



4

İzmir ekibi yeniden hoca arayışlarına yönelmişken sürpriz bir isimle ilgilendiği aktarıldı. İzmir ekibi Göztepe'nin takımın başına Beşiktaş'ı eskiden çalıştıran Alman teknik adam Bernd Schuster'ı getirmek istediği aktarıldı.



5

Göztepe bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran Bernd Schuster'ı radarına aldı. Göztepe'nin Alman teknik adam ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



6

Alman çalıştırıcı Bernd Schuster, Beşiktaş'ın ardından Malaga kulübünü çalıştırmıştı. Teknik adam son olarak ise Çin'in DL Yifang takımını çalıştırmıştı. Göztepe'nin Alman çalıştırıcı ile ilgilenmesi Göztepe taraftarında büyük heyecan oluşturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR