Gözaltına alınan Menderes belediye başkanı CHP'li mi? neden gözaltına alındı? Yolsuzluk suçlamalarıyla gündemde

İzmir'de yolsuzluk soruşturması kapsamında Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve Belediye Meclis Üyesi Ertan Güleç gözaltına alındı. Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma hakkında araştırmalarına devam ediyor.

05.07.2022-13:49 - (Son Güncelleme: 05.07.2022-18:00) Gözaltına alınan Menderes belediye başkanı CHP'li mi? neden gözaltına alındı? Yolsuzluk suçlamalarıyla gündemde

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve Belediye Meclis Üyesi Ertan Güleç, yolsuzluk iddialarıyla gözaltına alındı. Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında elde edilen belgeler inceleniyor. Yapılan incelemeler sonrasında Özdere'de inşaatı devam eden 5 yıldızlı otel projesi için imar planına aykırı olarak izin verildiği tespit edildi. 

Rüşvet verdiler 

Bodrum ilçesinde yer alan 2 adet villa için aracı kullanarak rüşvet olarak verildiği iddia edildi. Bu iddialar üzerine Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve Belediye Meclis Üyesi Ertan Güleç’le birlikte mimarlık şirketinin sahibi ve otel müdürü de gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında incelemeler devam ediyor.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal