Göz Makyaj Modası

Bu yılın göz makyaj modası; dumanlı ve ıslak göz makyajı. Hem günlük hayatta hem de özel günlerde doğru teknikler uygulayarak istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Nasıl yapılacağı hakkında bilmeniz gereken tüm detayları anlattık.

13.06.2020-16:20 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-16:19) Göz Makyaj Modası

Makyaj trendleri geçmişten bu yana büyük değişimler geçirdiği gibi her sezon karşımıza farklı trenler çıkıyor.

Günlük Göz Makyajı Trendleri Neler?

Günlük göz makyajı yapmak için ihtiyacınız olan sadece bir adet far paleti. Toprak tonlarından oluşan bir far paleti alarak günlük hayatta istediğiniz tüm görünümleri elde edebilirsiniz. Renkli gözlere sahipseniz koyu tonları tercih edebilir ve göz renginizi ön plana çıkarabilirsiniz. Günlük göz makyajı yapmak için adım adım izleyeceğiniz yolları öğrenerek bir süre sonra profesyonel makyajlar yapabilirsiniz.

• Günlük göz makyajı yaparken göz çevresinde mutlaka likit kapatıcı kullanın.

• Makyaj yapmadan önce far bazını göz kapaklarınıza nazikçe yedirin.

• Göz makyaj modasını yakalamak için seçeceğiniz tonlar toprak tonları olmalı. Kıyafetlerinize ve göz renginize göre uyumlu bir ton seçtikten sonra far fırçası ile göz kapaklarına dağıtın.

• Günlük kullanım için bir tane kalın karıştırma fırçası bir tane ince uçlu gölge fırçası kullanmanız yeterli.

• Katlanma bölgelerini seçtiğiniz tonun bir üstü ile doldurun.

• Göz makyajını tamamlamak için kirpik diplerini doldurmanıza gerek yok. Günlük makyajlarda sadece hafif bir rimel sürmeniz yeterli olacaktır.

Dumanlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Göz makyaj modası denilince birçok kadının aklına dumanlı göz makyajı gelmiştir. Son zamanların en sevilen ve en havalı modellerin olan dumanlı göz makyajını birkaç denemeden sonra kolaylıkla yapabilirsiniz. Dumanlı göz makyajı yapmak için öncelikle birbirine yakın tonlardan oluşan iki adet far belirlemeniz gerekiyor. Trend görünmesi içim şeftali tonları ve toprak tonları tercih edebilirsiniz.

Far karıştırma için 2 adet fırça kullanmanız daha kolay işlem yapmanızı sağlayacaktır. Dumanlı göz makyajı yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta farların birbiri ile iyice karışması. Birbirine yakın tonları belirledikten sonra karıştırma fırçası yardımı ile gözünüze sürebilirsiniz. Bitiş noktasında yukarı doğru bir çerçeve oluşturarak göz altlarını da farla doldurabilirsiniz.

Islak Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Islak göz makyajı sezonun en sevilen makyajları arasında. Geçtiğimiz sezon ıslak ten makyajı karşımıza çıkmış ve oldukça sevilmişti. Bu sezon göz makyajında da karşımıza çıkan ıslak görünümü elde etmek oldukça kolay. Bunun için ihtiyacınız olan sadece metalik kremler veya farlar.

Göz makyaj modası yakalamak için istediğiniz renkte metalik far kullanabilirsiniz. Islak etkiyi artıran jel aydınlatıcılar da seçimleriniz arasında olmalı. Göz çevresine aydınlatıcı likit kapatıcı uyguladıktan sonra far sürmeye başlayabilirsiniz. Metalik farların çok dağılmaması hatta kalıp gibi durması gerekiyor. Bu yüzden sadece göz kapaklarınıza sürdükten sonra parlaklık etkisini artırmak için aydınlatıcı jel sürebilirsiniz. Dudak balmı da istediğiniz parlak görünümü elde etmenizi sağlayacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal