28.04.2021-17:48 (Son Güncelleme:06.11.2021-12:20)


1

Bu fotoğraf, Bolivya'da bir doktor tarafından çekildi. Tam çekilirken asansör kapıları açıldı ancak içinde kimse yoktu.



2

Bir aile fotoğrafı fazladan bir elle mahvolmuş. Babanın sağ omzuna dikkat edin. Kimse kime ait olduğunu bilmiyor.



3

Bu fotoğraf 1972'de çekildi ve 4 düğün davetlisini gösteriyor. Fotoğrafta başka bir ayak var.



4

ABD'de 13 yaşındaki Harper, annesinin otomobilinde giderken çektiği selfi'de arkasında oturan bir çocuk gördü. Görüntünün, aynı yerde trafik kazazında ölen bir çocuğa ait olduğu öne sürüldü. ABD'nin Florida eyaletinde iki çocuk annesi Melissa Kurtz (48), 13 yaşındaki kızı Harper'ı aracıyla bir güzellik yarışmasına götürüyordu.



5

Genç kız seyir halindeki araçta sıkılarak selfie çekmeye başladı. Ancak Harper çektiği selfie'lere bakınca gözlerine inanamadı. Harper, fotoğrafta arkasında o sırada annesi ve kendisinden başka kimse olmamasına rağmen bir çocuğun görüntüsünün çıktığını fark etti. Melisa Kurtz selfie'nin çekildiği tarihin, o sırada bulundukları yolda gerçekleşen bir trafik kazasının yıldönümü olduğunu keşfetti.



6

Louisiana'daki bu evde 12 hayaletin yaşadığına inanılıyor.



7

Adı bilinmeyen bir hastanede yatan bu hastanın üzerindeki uzun bacaklı kambur tuhaf yaratık bir hemşire tarafından fotoğraflanmıştır.



8

Bu gördüğünüz terk edilmiş mekanda 8000 tüberkülozdan ölmüş hastanın ruhlarının olduğuna inanılıyor. Uğultulara ve transparan şeffaf vücut görüntülerine rastlanmış.



9

Bilim adamları, bu fotoğraflardaki görüntülerin sadece zihnimizde şekillendirildiğini söylüyor.



10

2005 yılında çekilen bir bebeğin fotoğrafındaki enteresan detay yıllar sonra fark edildi.



11

San Antonio, Teksas'taki bu tren yoluyla ilgili efsaneye göre, okula giden çocukların olduğu bir araç, trenin altında kalır. Hayatını kaybeden çocukların artık bu noktada 'dolaştığı' rayların üzerinde kalan araçları 'ittikleri' iddia ediliyor... Bir grup genç de bu iddiayı araştırmak için olay yerinde fotoğraf çektiklerinde, ortaya bu kare çıkmış.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr