Görenler gerçek sanıyor! Köpeğe benzemek için tam tamına 260 bin lira harcadı

Görenler gerçekleşen köpek sanıyor! Köpek gibi yiyor, içiyor ve oynuyor. Japonya'da bir adam sevdiği köpek cinsine benzemek için tam tamına 260 bin lira harcayan adamı herkes merak ediyor. Sosyal medyada paylaştığı videosuyla viral olan Border Collie cinsi köpeğe benzeyen adam bugünün en çok merak edilen başlıkları arasında yer aldı.

29.05.2022-18:55 - (Son Güncelleme: 29.05.2022-18:55) Görenler gerçek sanıyor! Köpeğe benzemek için tam tamına 260 bin lira harcadı

Japonya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İsminin 'Toko' olduğu bilinen adamı öyle görenler gerçek bir Border Collie cinsi köpek sanıyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımıyla viral olan adam bugünün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor.

Japonya'da yaşayan Toko ismindeki bir adam en sevdiği köpek cinsi olan Border Collie'ye benzemek istedi. En büyük hayalinin bu olduğunu dile getiren adam, bu hayalini gerçekleştirmek için Japonya'da heykel ve model üretmesiyle tanınan bir Japon şirketi ile anlaşma sağladı.

japon adam

Hayalini gerçekleştirmek üzere ilk adımı atan Toko, 2 milyon yen yaklaşık olarak 260 bin lira harcayarak istediği kostüme tam 40 günde kavuştu.

Kostümü yapan şirket, Toko'nun birçok kez provadan geçtiğini ve bundan dolayı kostümünde birçok kez revizyondan geçtiğini ve ayrıca kotümü yaparken çok çaba sarf ettiğini dile getirdi.

Toko

Kostümüne kavuşan Toko ise bu durum üzerine açıklamalarda bulundu. Kostümü gördüğünde gerçek olduğunu düşündüğünü ve 4 ayaklı hayvanların her zaman favorisi olduğunu belirterek "Özellikle de sevimli olanları çok seviyorum. Bunlar arasında bu modelin boyutları bana yakın o nedenle gerçekçi duracağını düşündüm" dedi.

Işıl İlyas
isililyas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal