30.03.2020-11:12 (Son Güncelleme:26.04.2024-15:27)


1

Google, Play Store’da Bu Oyunları Ücretsiz Yaptı

Google, Play Store’da Bu Oyunları Ücretsiz Yaptı

Tüm dünyada bir salgın haline gelen Coronavirüs (COVID-19) nedeniyle dünya geneli bir karantina yaşanıyor. İnsanların çoğunun evde zaman geçirdiği bu günlerde, Android de Play Store’da pek çok ücretli oyunu ücretsiz erişime açtı. Peki hangi oyunlar ücretsiz oldu? Ücretsiz 5 oyun hakkında bilgiler.



2

League of Stickman

League of Stickman

Oldukça popüler oyunların başında Stickman geliyor. Çizgisel ilerleme üzerine olan oyunda, adın da anlaşılacağı üzere çöp adamdan bir kahramanı kontrol ediyoruz. Daha önce 0.59 TL‘ye satılan oyun şu anda ücretsiz hale getirildi.



3

Galaxy Attack: Allien Shooter (Premium)

Galaxy Attack: Allien Shooter (Premium)

Retro oyunları oynamayı seviyorsanız bu oyun tam size göre. Bir uzay gemisi ile çok sayıda uzaylıyla savaştığınız oyun bir zamanlar atari zamanlarının sevilen oyunlarından biriydi. Daha önce 1.99 TL olarak sunulan oyunu ücretsiz indirebilir durumda.



4

Sky Dancer (Premium)

Sky Dancer (Premium)

Bir tür aksiyon oyunu olan Sky Dancer’da kahramanınızla birçok engeli aşmaya çalışıyorsunuz. Oyun daha önce 4.99 TL’den satılıyordu. Şu anda ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.



5

Monument Valley 2

Monument Valley 2

Görünüm olarak oldukça ilgi çekici oyun bir çeşit bulmaca oyunu. Oyunda, ilkinde yarım kalan kaybolan prensesin hikayesine kaldığımız yerden devam ediyoruz. Tasarım ödülü de almış olan bu oyun 17.99 TL‘ye satılıyordu. Monument Valley’de şu anda ücretsiz oyunlardan birisi konumunda bulunuyor.



6

Lara Croft Go

Lara Croft Go

Lara Croft serisi, bilgisayar ve oyun konsollarında oynamayı sevenlerin iyi bildiği aksiyon ve macera oyunu. Lara Croft oyunun ana karakteri oluyor. Onunla gizem ve bulmacalar dolu bölümlerle maceraya atılmak istiyorsanız bu oyunu denemelisiniz. 500 Mb boyuta sahip olan oyun 42 TL’ye satılıyordu. Oyunu ücretsiz olarak Play Store’dan indirebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR