Google Hangouts kullanıcıları dikkat! Google Hangouts gidiyor yerine Google Sohbet geliyor!

Google, senelerdir Hangouts kullanıcı sayısını artırmaya çalışsa da bunu başaramadı. Hangouts uygulamasını kapatmaya hazırlanan şirket kullanıcılarını yeni bir uygulamaya taşıyacak. İşte detaylar...

29.06.2022-12:53 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-12:53) Google Hangouts kullanıcıları dikkat! Google Hangouts gidiyor yerine Google Sohbet geliyor!

Google, senelerdir Hangouts kullanıcı sayısını artırmaya çalışsa da bunu başaramadı. Artık çabalamaktan vazgeçen şirket uygulamayı kapatmaya karar verdi. Hangouts kullanıcılarını da düşünen şirket, bu uygulamayı kullananları Google Sohbet uygulamasına taşıyacak.

Google Hangouts nedir?

Ücretsiz ve işlevsel iletişim özelliğiyle dikkat çeken Google Hangouts, görüntülü konuşma ve mesajlaşma hizmeti sunuyor. Uygulama sayesinde, nerede olduğunuz fark etmeden iş arkadaşlarınız ile devamlı bağlantı kurabilirsiniz. Üstelik uygulama web tarayıcısıyla da sorunsuz çalışıyor.

Uygulamayı tüm bilgisayarlar üzerinden Google hesabınızla kolayca kullanabilirsiniz. Ayrıca mobil üzerinden de kullanım özelliğine sahiptir. Bundan dolayı uygulamayı ücret ödemeden indirerek iPhone ve Android gibi cihazlarınızdan kullanabiliyorsunuz.

 google hangouts nedir

Tüm bu imkanları sunmasına rağmen istediği kullanıcı sayısına ulaşamayan Google, kısa süre içinde harekete geçerek Hangouts uygulamasını kaldırmaya hazırlanıyor. 

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal