Google Analytics çöktü mü, ne oldu? Google Analytics servisi neden yanlış gösteriyor?

Google uygulamalarından biri olan Google Analytics ile ilgili insanlar internet üzerinden birçok araştırma yapıyor. Peki Google Analytics çöktü mü? Neden kullanılamıyor? Konu ile ilgili detaylar haberimizde.

06.04.2022-22:21 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-22:21) Google Analytics çöktü mü, ne oldu? Google Analytics servisi neden yanlış gösteriyor?

Google Analytics insanların site ziyaretçi sayısını öğrenmek için kullanılan bir uygulamadır. İnsanlar son saatlerde uygulamaya erişmekte sorun yaşıyor. Peki site çöktü mü? Tüm detaylara haberimizden erişebilirsiniz. 

Google analytics çöktü mü 

Web sitesi sahibi olan insanların sitelerine ulaşan ziyaretçilerin sayısını ve erişim trafiğini öğrenmek için kullandığı Google uygulaması Analytics'e son saatlerde ulaşım problemi yaşanıyor. İnsanlar uygulamada özellikle anlık olarak ziyaretçi akışını göremediklerinden şikayet ediyor. Uygulamaya erişilince kaynak kullanılamıyor hatası verildiği görülüyor. Konu ile ilgili Google tarafından resmi bir açıklama yapılmadı fakat Google Analytics'e bir güncelleme yapıldığı tahmin ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal