Google AdSense hesabı nasıl açılır? 2022 Google Adsense hesap açma kılavuzu

Google’ın kullanıcıların para kazanmasını sağlayan AdSense platformunda nasıl hesap açılacağı konusunda araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki Google AdSense hesabı nasıl açılır? İşte 2022 Google Adsense hesap açma kılavuzu...

19.06.2022-15:04 - (Son Güncelleme: 19.06.2022-15:04) Google AdSense hesabı nasıl açılır? 2022 Google Adsense hesap açma kılavuzu

Dünyanın en önemli şirketlerinden Google, kendi platformu üzerinden para kazanılmasını sağlayan AdSense platformunu geçtiğimiz yıllarda hayata geçirerek dünya genelinde milyonlarca kullanıcının para kazanmasını sağladı. Google üzerinden para kazanmak isteyen kullanıcılar ise Google AdSense hesabı nasıl açıldığını öğrenmeye çalışıyor. 2022 Google Adsense hesap açma kılavuzunu internet üzerinden araştıran kişiler bu kapsamda sonuçlar almaya çalışıyor.

Google AdSense hesabı nasıl açılır?

Günümüzde Google AdSense üzerinden gelir elde edenlerin sayısında ciddi bir artış söz konusudur. İnternetin verdiği nimetlerden birisi olan gelir elde etme konusunda Google AdSense’in ünü oldukça fazladır. Bu nedenle Google AdSense hesabı açmak isteyen kişiler bu konudaki araştırmaları büyük bir titizlikle devam ettirmektedir.

Google Adsense hesabı

Google, reklamlar konusunda oldukça ciddi bir politika izlemektedir. Bu nedenle AdSense hesabı açacak kişilerin gereken şartlara uyması gerekiyor.

Ödeme almak isteyen kullanıcıların en az 100 dolar civarında bir gelir elde etmesi gerekiyor. Google bu sınırı alt sınır olarak belirlemiştir. Google, ödemeleri 30 gün sonra AdSense hesabı açan kişilerin hesabına yatıracak.

Google AdSense hesabının açılmasından önce kullanıcının ilk olarak bir Google’dan bir Gmail hesabı açması gerekiyor. Hali hazırda bir Google hesabı olanlar ise e-posta adresleri ve şifreleriyle giriş yaparak ‘’ileri’’ seçeneğine tıklayabilirler.

Google AdSense ana sayfasına girmek isteyenler gerekli tüm bilgileri girmek zorundalar. Sonrasında kullancıya AdSense’e giriş yapmalarını sağlayacak bir bağlantı gelecektir. Daha sonra ise AdSense’den gelen kodun kullanılması gerekiyor. Google ekiplerinin kullanıcıya dönüşü haftalar sürebileceği için kodun saklanması önemlidir.

Google AdSense hesap açma şartları nelerdir?

Google AdSense hesabı açmak isteyen kişilerin belirli bazı şartları karşılaması gerekmektedir. İşte gereken şartlar:

- 18 yaşında olmak

- AdSense hesabından bağımsız bir Gmail hesabına sahip olmak

- Bir web sitesine sahip olmak

- Web sitesinin en az 3 aylık olması

- Özgün en az 30 makale olması

- Belirli bir seviyede trafiğe sahip olmak


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal