Gönül Dağı’nın Mihriban’ı güzelliğiyle hayran bıraktı! Hande Nur Tekin paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı

TRT 1 dizisi Gönül Dağı’nın Mihriban’ı güzelliğiyle insanları hayran bıraktı. Gönül Dağı’nda Mihriban karakterine hayat veren Hande Nur Tekin paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı.

25.04.2022-18:44 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-18:44) Gönül Dağı’nın Mihriban’ı güzelliğiyle hayran bıraktı! Hande Nur Tekin paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın beğenilen karakterlerinden birisi olan Mihriban’ı canlandıran Hande Nur Tekin, sosyal medyada dizidekinin oldukça dışında görüntüler veriyor. Gönül Dağı’nda bir köylü güzeli olan Mihriban’ı canlandıran Hande Nur Tekin’in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar yüzlerce kişinin yüreğini hoplattı.

Gönül Dağı’nın Mihriban’ı güzelliğiyle hayran bıraktı

Oyunculuk hayatının baharında olan Hande Nur Tekin, sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan isimler arasında yer alarak dikkat çekiyor. Masmavi gözleri ve duru güzelliğiyle pek çok kişinin gönlünde taht kuran güzel oyuncunun sosyal medya hesabında paylaştığı son fotoğraflar beğeni yağmuruna tutuldu.

Hande Nur Tekin

Gönül Dağı dizisinde Rıfat’ın evleneceği köylü güzeli Mihriban karakterini canlandıran Hande Nur Tekin’in sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflar günlerce konuşulacak gibi görünüyor.

Hande Nur Tekin

Instagram hesabında sadece 4 bin 836 takipçisi bulunan güzel oyuncu ilerleyen süreçte çok daha fazla gündeme gelebilir. Gönül Dağı dizisiyle oyunculuk hayatına giriş yapan genç oyuncu Instagram hesabından 35 gönderi paylaştı.

Hande Nur Tekin

Hande Nur Tekin’in doğal güzelliği ve başarılı oyunculuğu sayesinde dizi dünasında gelecek vadeden isimlerden birisi olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Gönül Dağı dizisinde Mihriban karakteriyle ekranlara çıkan Hande Nur Tekin’in bir sonraki projesinin hangisi olacağı belirsizliğini koruyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal