Gönül Dağı’nın Asuman’ından cesur pozlar! Hazal Çağlar mini eteği ile kendisine hayran bıraktı

Gönül Dağı dizisinde Asuman karakterine hayat veren Hazal Çağlar sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Güzelliği ile dikkat çeken Hazal Çağlar'ın mini etekli pozları görenleri kendisine hayran bıraktı. Hazal çaldırın son gönderisine saniyeler içinde binlerce beğeni geldi.

27.07.2022-12:31 - (Son Güncelleme: 27.07.2022-12:31) Gönül Dağı’nın Asuman’ından cesur pozlar! Hazal Çağlar mini eteği ile kendisine hayran bıraktı

TRT 1'in en sevilen yapımları arasında yer alan Gönül Dağı dizisi sezon finali yapmasıyla  oyuncularda tatilin tadını çıkarmaya başladı. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Hazal Çağlar, Asuman karakteriyle hafızalara kazındı. Sosyal medya hesabında oldukça aktif olan Hazal Çağlar'ın mini etekli paylaşımı sosyal medyayı salladı. Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile beni yağmuruna tutuldu. 

Hazal Çağlar mini eteğiyle hayran bıraktı

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinde 279 bin takipçisi bulunan güzel oyuncu Çağlar,  güzelliği ile dikkat çekiyor. 26 yaşındaki güzel oyuncu Gönül Dağı dizisi ile çıkışını yaptı. Hem fiziği hem sesi hem de güzelliği ile akıllara kazınan Hazal Çağlar’ın  son paylaşımı çok konuşuldu. Güzel oyuncunun mini eteği ile paylaştığı pozlar takipçilerinin beğeni yağmuruna tutuldu. 

Hazal Çağlar Mini Etek

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal