Gönül Dağı Hemşire Elif kimdir? Gerçek adı ne? Zümre Meğreli oynadığı diziler

TRT 1 ekranlarının beğeni ile takip edilen dizisi Gönül Dağı’nda Hemşire Elif karakterini canlandıran Zümre Meğreli’nin hayatı ve oyunculuk kariyeri merak ediliyor. Peki Gönül Dağı Hemşire Elif kimdir? Gerçek adı ne? İşte Zümre Meğreli oynadığı diziler...

14.05.2022-20:08 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-20:08) Gönül Dağı Hemşire Elif kimdir? Gerçek adı ne? Zümre Meğreli oynadığı diziler

TRT 1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisi samimi hikayesi ve dikkat çeken oyuncu kadrosuyla bu sezonun en sevilen yapımları arasında yer almayı başardı. Dizinin önemli karakterlerinden Hemşire Elif’i canlandıran Zümre Meğreli, güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dizi severlerin dikkatini çekti. Zümre Meğreli’nin oynadığı dizileri öğrenmek isteyen dizi hayranları arama motorları üzerinden araştırmalarını bu yönde sürdürüyor.

Gönül Dağı Hemşire Elif kimdir?

Gönül Dağı dizisinde Hemşire Elif karakterine hayat veren Zümre Meğreli 1998 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Akademik hayatını Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünde tamamlayan güzel oyuncu, oyunculuk hayatına tiyatro sahnelerinde rol alarak başladı. Kameralar karşısına ise halen yer aldığı Gönül Dağı dizisiyle geçti.

Gönül Dağı Hemşire Elif

Dizinin ilk sezonunun yayınlandığı tarih olan 2020’den bu yana oyuncu kadrosunda yer alan Zümre Meğreli, 168 boyunda ve 52 kilogram ağırlığındadır. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal