Gönül Dağı Dolmuşçu Sefer kimdir? Ferdi Sancar nerelidir?

Gönül Dağı Dolmuşçu Sefer kimdir? Ferdi Sancar nerelidir? haberine ilişkin güncel ayrıntılar, yazar kadromuz tarafından kaleme alınmaya devam ediyor. 21 Mayıs 2022 Cumartesi tarihli haberimizde, Gönül Dağı Dolmuşçu Sefer kimdir? haberine dair en sıcak gelişmeleri hızlı bir şekilde okuyabilirsiniz.

21.05.2022-20:18 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:18) Gönül Dağı Dolmuşçu Sefer kimdir? Ferdi Sancar nerelidir?

Sıcak hikayelerin yer aldığı ve İzleyen herkesin kendisinden bir şeyler bulduğu Gönül Dağı isimli dizi, her Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. 3 kuzenin hayat hikayesinin anlatıldığı fakat oynayan her karakterin kendisine ait farklı hikayelerinin de işlendiği dizi, izlenme rekorları kırıyor.

Gönül Dağı Dolmuşçu Sefer Ferdi Sancar Kimdir

Başarılı oyunculardan oluşan dizinin kadrosu da dizinin müdavim izleyicilerinin yakın takibinde. Bunlardan en dikkat çekeni ise dolmuşçu Sefer rolüne hayat veren Ferdi Sancar.. Özellikle son bölümlerde gösterdiği performans ile dillerden bir türlü düşmeyen ve hayran kitlesini giderek genişleten başarılı oyuncu Ferdi Sancar'ın kim olduğu ve daha önce hangi dizilerde rol aldığı yakından takip ediliyor.

Gönül Dağı Dolmuşçu Sefer Ferdi Sancar Kimdir

Gönül Dağı Dolmuşçu Sefer rolünün kahramanı Ferdi Sancar kimdir?

24 Mart 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ferdi Sancar, ilk Büyükçekmece Bedia Muvahhit Tiyatrosu’nda sahneye çıkmıştır. Burada “Evde Üç Başına” isimli oyunda oynayan Sancar, beyazperdeye ise 2009 yılında Yahşi Batı filmindeki Johnnie karakteriyle geçmiştir. Daha sonra 2011'de Düz Adam dizisiyle TV izleyicilerinin karşısına çıkan Ferdi Sancar, Babam Sınıfta Kaldı, Karaman'ın Koyunu, Hep Yek ve Kardeşim Benim, Tutar mı Tutar gibi bir çok yapım ve reklamlarda rol almış ve izleyicilerden büyük beğeni toplamıştır.

Şimdilerde TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nda Dolmuşçu Sefer karakterini oynayan Ferdi Sancar'ın 2000 yılında kendi yazdığı “İbret” isimli oyununu kimsesiz çocuklar yararına tüm Türkiye'yi dolaşarak sergilediği öğrenildi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal