Gönül Dağı dizisinin Mihriban'ını sosyal medyada görenler tanıyamadı!

TRT1 ekranlarında her hafta Cumartesi akşamı yayınlanan ve insanların severek izlediği Gönül Dağı dizisinde Mihriban karakterine hayat veren Hande Nur Tekin'in sosyal medya paylaşımları yoğun ilgi gördü. Hande Nur Tekin'in sosyal medya paylaşımları ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

27.05.2022-20:59 - (Son Güncelleme: 27.05.2022-20:59) Gönül Dağı dizisinin Mihriban'ını sosyal medyada görenler tanıyamadı!

7'den 70'e tüm insanların severek izlediği TRT1'in dizisi Gönül Dağı'nda Rıfat karakterinin eşi Mihriban'a hayat veren Hande Nur Tekin sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini resmen büyüledi. Sosyal medya paylaşımlarını görenler Hande Nur Tekin'in güzelliğine inanamadı ve binlerce beğeni aldı. Hande Nur Tekin ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gönül Dağı'nın Mihriban'ı Hande Nur Tekin

Hande Nur Tekin'in şahsi sosyal medya hesabında 8 bin küsür takipçisi bulunuyor. Henüz yeni yeni tanınmaya başlanan Hande Nur Tekin Gönül Dağı dizisinde Mihriban karakterine hayat veriyor ve oldukça seviliyor. Hande Nur Tekin'in sosyal medyadaki halini görenler binlerce beğeni ve güzel yorumlar yağdırdı. Hande Nur Tekin'in sosyal medya hesabında 39 adet gönderisi bulunuyor. 

Gönül Dağı Mihriban

Gönül Dağı'nda da sevilen Mihriban karakteri Rıfat'ın eşini canlandırıyor. Hande Nur Tekin'in hayat verdiği Mihriban karakteri ile Rıfat'ın gelecek bölümlerde birbirlerine aşık olacağı seyirciler tarafından tahmin ediliyor ve bekleniyor. Aynı zamanda Gönül Dağı dizisi Hande Nur Tekin'in televizyon ekranlarındaki ilk dizi deneyimi olarak biliniyor. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal