Gönül Dağı Dilek diziden ayrıldı mı? Gülsim Ali'nin yerine Buse Varol mu geliyor? Yeni Dilek Buse Varol'mu olacak?

TRT 1'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Gönül Dağı isimli dizide Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali'nin diziye vedası izleyicileri üzerken, Gülsim Ali'nin yerine Alişan'ın eşi Buse Varol'un geleceği haberleri de gündeme bomba gibi düştü. Peki, Gönül Dağı Dilek diziden ayrıldı mı? Gülsim Ali'nin yerine Buse Varol mu geliyor? Yeni Dilek Buse Varol'mu olacak?İşte merak edilen tüm bu soruların yanıtları..

20.05.2022-13:48 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-14:52) Gönül Dağı Dilek diziden ayrıldı mı? Gülsim Ali'nin yerine Buse Varol mu geliyor? Yeni Dilek Buse Varol'mu olacak?

TRT 1 ekranlarında her Cumartesi akşamı yayınlanan Gönül Dağı isimli dizi, konusu olsun oyuncu kadrosundaki oyuncular olsun yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir hayran kitlesi tarafından yakından takip ediliyor. Reyting listelerin hep üst sıralarında yer alan Gönül Dağı dizisinde son dönemlerde yaşanan ayrılıklar dizinin müdavim seyircilerini de oldukça fazla üzmeye başladı.

Peş peşe gelen ayrılık haberlerine bir yenisi daha eklenirken dizide Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali'nin vedası dizinin sezon final bölümü öncesinde gündeme bomba gibi düştü. Dizide Taner'in eşi Dilek'i oynayan Gülsim Ali'nin kadrodan ayrılacağı öğrenilirken dizinin müdavimleri dizinin kesinlikle dileksiz ilerlemeyeceği yorumlarında bulundular.

Gülsim Ali'nin yerine Buse Varol mu geliyor

Sosyal medyadan yapılan kampanyanın ses getirdiği söylenirken, bu kampanyanın ardından Alişan'ın eşi Buse Varol'un yeni projesine ilişkin yaptığı paylaşımlar olay oldu. Buse Varol'un yeni projesinin Gönül Dağı olup olmadığı merak edilirken, 'Gülsim Ali'nin yerine Buse Varol mu geliyor?' sorusunun yanıtı son günlerde çok fazla sorgulanmaya başladı.

Yeni Dilek Buse Varol'mu olacak?

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Gönül Dağı ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı ve dizinin önemli bir karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan'ın dizinin kadrosunda ayrılacağı söylendi. Gülsüm Ali'nin kadrodan ayrılmasının dizinin konseptini bozacağını düşünen izleyiciler ise Dilek karakterinin dizide mutlaka yer alması gerektiğini düşünerek sosyal medyadan bir kampanya başlattı.

Diğer taraftan sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Buse Varol ise son zamanlarda yeni dizi projesi ile ilgili paylaşımlar yapmaya başladı. Bu paylaşımların ardında ise akıllara Buse Varol, Gönül Dağı kadrosuna mı geliyor sorununu getirdi.

Gülsim Ali'nin yerine Buse Varol mu geliyor

İddialara göre Alişan, eşi Buse Varol, Gönül Dağı dizisinde rol almak için kanalla bir görüşme yaptığı ve rol için de karşılıklı olarak onay verildiği söylenirken Varol'un dizide Dilek karakterinin kardeşi olarak yer alacağı ve Rıfat'a umut olacağı söyleniyor. Güzel oyuncunun her bölüm başına 16 bin TL alacağı da ortaya atılan diğer iddialar arasında yer alıyor.

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal