Gönül Dağı Asuman kimdir? Gerçek adı ne? Hazal Çağlar oynadığı diziler

Cumartesi akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan ve oldukça sevilen Gönül Dağı dizisinin Asuman'ı merakla araştırılıyor. Peki Asuman kimdir? Tüm detaylar haberimizde.

14.05.2022-20:09 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-20:09) Gönül Dağı Asuman kimdir? Gerçek adı ne? Hazal Çağlar oynadığı diziler

TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin Asuman'ı dizi içinde de oldukça sevilen bir karakter. Ramazan ile birbirlerine aşık olan Asuman ile ilgili insanlar birçok şeyi merak ediyor. Peki Asuman karakterini canlandıran Hazal Çağlar kimdir? Hazal Çağlar ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Hazal Çağlar

Gönül Dağı dizisinde Asuman karakterine hayat veren Hazal Çağlar'ın, dizide aşık olduğu Ramazan karakterine ise Cihat Süvarioğlu hayat veriyor. Hazal Çağlar 9 Kasım 1995 tarihinde dünyaya gözlerini açmıştır. 

Gönül Dağı Asuman Kimdir

Eğitimini Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünde tamamlamıştır. Bunun yanında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde de eğitim görmüştür. Hazal Çağlar oyunculuk ile ilgili ilk deneyimini Aile Hükümeti projesiyle yaşamıştır. Instagram hesabına @caglarhazal9 olarak ulaşılabilir. Genç ve güzel oyuncunun Instagram hesabında 192 bin takipçisi bulunuyor. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal