Gölde Cansız Bedeni Bulunan Genç Adamın Son Mesajı Ortaya Çıktı!

İstanbul Arnavutköy'de göl kenarında koyun otlatan çoban su üzerinde yüzen cansız bir beden buldu. Cansız bedenin Bünyamin K.'ya ait olduğu tespit edildi. Bünyamin K. intihar etmeden önce eşine mesaj atmış.

04.09.2021-14:29 - (Son Güncelleme: 04.09.2021-14:29)

Dün akşam 18.15 sularında Arnavutköy Sazlıbosna Gölünde iddiaya göre koyunlarını göl kenarında otlatmak isteyen çoban Şevket Çetin göl üzerinde bir karartı gördü. Gölün yakınına gelip baktığında o karartının cansız bir insan bedeni olduğunu fark etti. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Olay yerine gelen balık adamlar suyun içine girerek kıyıya cansız bedeni çıkardı. Cansız bedenin  Bünyamin K. adında birine ait olduğu tespit edildi.

MESAJ ATTIKTAN SONRA İNTİHAR ETTİ

Balık adamlar tarafından cansız bedeni çıkartılan Bünyamin K.'nin karısına "İlk buluştuğumuz yerdeyim" diye mesaj gönderdikten sonra kendisini göle atarak intihar ettiği ortaya çıktı. Ekipler Bünyamin K.'nın neden intihar ettiğini belirlemek için çalışmalara başlayarak, Bünyamin K'nın cansız bedeni incelemeleri yapılmak üzere Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

BEDENİ BULAN ÇOBAN KONUŞTU

Ekiplere haber veren ve Bünyamin K.'nın cansız bedenini bulan çoban Şevket Çetin, "Ben koyunlarımı otlatıyordum göl kenarında baktığımda siyah poşet olduğunu sandım sonrasında saçlarını fark ettim. Sonra arkadaşımı çağırdım oda görünce birisi olduğu kesinleştirdik hemen ekiplere haber verdik. Polisi ve itfaiyeyi ben aradım neden olduğunu bilmiyorum" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal