Gölcük depreminde hediye edilmişti: İnşallah sende ömürlük olur

Gölcük depreminde kendisine hediye edilen oyuncak ayıyı ‘yüzyılın felaketi’ olarak adlandırılan deprem bölgesindeki çocuklara gönderdi.

10.02.2023-10:35 - (Son Güncelleme: 10.02.2023-17:30) Gölcük depreminde hediye edilmişti: İnşallah sende ömürlük olur

Sakarya’da yaşayan bir kişi 1999 Gölcük depremi sonrasında yardım tırından kendisine verilen oyuncak ayıyı, “yüzyılın felaketi” olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesindeki çocuklara hediye olarak gönderildi.

Sende ömürlük olsun

Sende ömürlük olsun

Sakarya İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 1999 Gölcük depreminde 6 yaşındaki bir çocuğa yardım tırından gelen hediye oyuncak ayıyı başka bir çocuğa mutluluk vermesi için gittiği belirtildi.

Gölcük depreminde hediye edilen oyuncak ayının Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem  bölgesinde yeni sahibini bulması için Sakarya İHH Arifiye İlçe Temsilciliğine iletildiği açıklandı.

Bu ayıcık artık sende

Oyuncak ayının üzerinde, "99 depreminde 6 yaşında, bir tırdan bana verilen bu ayıcık artık sende. 23 yıl senin için saklamışım ama inşallah sende ömürlük olur ve hiçbir yara bulamaz artık saracak." yazan oyuncak, görevliler tarafından deprem bölgesine gönderilecek.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal