Gökdelen – Skyscraper film konusu ve oyuncuları

İnternet üzerinden sıklıkla araştırılan konulardan biri de filmlerin detayları ile ilgili. Son günlerin araştırılan filmlerinden biri de Gökdelen filmi oldu. Peki Gökdelen filminin konusu nedir? Tüm detaylar haberimizde.

29.06.2022-16:19 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-16:19) Gökdelen – Skyscraper film konusu ve oyuncuları

Aksiyon tutkunu insanların nefeslerini tutarak izleyeceği filmlerden biri de Gökdelen filmi oldu. Peki Gökdelen filminin konusu nedir? Gökdelen filminin oyuncuları kimler? Gökdelen filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gökdelen filmi

Gökdelen filmi aksiyon, gerilim ve macera türünde 2018 senesinde yayınlanmıştır. Filmin yönetmenliğini ve senaryosunu Rawson Marshall üstlenmiştir. Filmin süresi 1 saat 42 dakikadır.

Gökdelen Filmi Konusu ve Oyuncuları

Gökdelen filmi konusu

Gökdelen filminde baş kahraman olan Will Sawyer önceleri girdiği bir FBI mücadelesinde bacağını kaybetmiştir. Günümüzde ise bir gökdelenin güvenliği ile ilgilenmeye başlamıştır. Çin'de bulunan Pearl isimli ve dünyanın en büyük ve güvenli olduğuna inanılan gökdeleninde güvenlik denetiminden sorumludur. Bir gün gökdelen işgal edilmiştir ve Will Sawyer'ın ailesi de rehin alınan kişiler arasındadır. Gökdelende çıkarılan yangına Will Sawyer gözü kapalı girer. Filmde Will Sawyer'ın hem görevini yapmak hem rehin alınan ailesini kurtarmak için verdiği mücadele seyirciye aktarılmıştır.

Gökdelen filmi oyuncuları

Dwayne Johnson Will Sawyer karakterini, Adrian Holmes Ajani Okeke karakterini, Nee Campbell Sarah Sawyer karakterini, Hannah Quinlivan Xia karakterini, Chin Han Zhao Long Ji karakterini, McKenna Roberts Georgia Sawyer karakterini, Roland Moller Kores Botha karakterini, Pablo Schreiber Ben karakterini, Noah Taylor Mr. Pierce karakterini ve Byron Mann Inspector Wu karakterini canlandırmıştır. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal