Godmothered film konusu ve oyuncuları

Netflix internet platformun da yayınlanan Godmothered filmi oldukça ilgi gördü. Film izleyiciler tarafından beğeni topladı. Peki Godmothered filminin konusu ne? Filmin süresi kaç saat? İşte detaylar...

16.06.2022-17:30 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-17:30) Godmothered film konusu ve oyuncuları

Godmothered filmi içinde komedi barındıran bir filmdir. komedi severler Godmothered filmini keyifle izleyebilirler. Godmothered filminin oyuncuları kim? Filmin yönetmeni kim? Godmothered dair detayları haberimizde sizler için derledik.

Godmothered film Hakkında

2020 yapımı olan film Netflix filmdir. Komedi kategorisinde sevilen filmler arasında yer alır. Yönetmeni Sharon Maguire 'dır. Godmothered başrol oyuncu kadrosunu ise Isla Fisher, Jillian Bell, Santiago Cabrera gibi isimler süslemiştir. Film 1 saat 50 dakika sürmektedir. İzleyici puanı ise 6.2'dir.

Godmothered film konusu

İylik perisi olan Eleanor dünyada kötü hiçbir şey yaşanmaması için çaba gösterir. Kendi soyunun tükenme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Kendisinin bir iyilik perisi olduğunu kanıtlamak ister. Bu çaba içine girerken fırsat kapısına gelir. Ve yaptığı işin güzel olduğunu kanıtlama fırsatı bulur. 40 yaşında eşini kaybetmiş bir kadının mutsuzluğunu anlatan bir mektup alır ve artık o kadını mutlu etmek için güçlerini kullanır.

Godmothered film oyuncuları kimdir?

Jillian Bell – Eleanor Fay Bloomingbottom

Isla Fisher – Mackenzie Walsh

Erica Parks – Young Mackenzie

Isabelle McNamara – the voice of Young Mackenzie

Jane Curtin – Moira

Mary Elizabeth Ellis – Paula Walsh

Jillian Shea Spaeder – Jane Walsh

Willa Skye – Mia Walsh

Santiago Cabrera – Hugh Prince

Artemis Pebdani – Duff

Utkarsh Ambudkar – Grant

Stephnie Weir – Barb

Haziran Squibb – Agnes

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal