God of War 11 Gün Boyunca İndirime Girdi

Oyun severlerin büyük bir merakla beklediği ve 20 Nisan'da piyasaya çıkan God of War yüksek fiyatı ile cep yakıyordu. 11 gün süresince indirime giren oyunun indirimli fiyatı 150 lira oldu.

08.06.2018-15:35 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-15:25) God of War 11 Gün Boyunca İndirime Girdi

Birçok insanın severek oynadığı, dikkat çeken grafikleri ve kalitesiyle oyuncuların gönlünü fetheden God of War, bugünden sonra 11 gün süresince 150 TL indirime girdi.

Uzun bir bekleyişin sonrasında aksiyon ve maceranın hakim olduğu God of War, 20 Nisan 2018’de piyasaya çıktı. PlayStation 2 ve PlayStation 3 yıllarında da satış rekorları kıran oyun serisi, indirim isteyenlerin yüzünü güldürdü. Olimpos Tanrıları’na duyduğu öfkeyi geride bırakan Kratos, artık İskandinav tanrıları ve mahluklarının memleketinde yaşıyor. Öyle ki eğer sizler de iddialı oyunlardan ve grafiklerden zevk alıyorsanız, God of War’ı oynadığınıza kesinlikle pişman olmazsınız.

Piyasaya ilk çıktığı günlerde 209 TL olan, ardından ön sipariş dönemi tamamlanınca fiyatı 299 TL olarak değiştirilen aksiyon oyunu, bugünden sonra 150 TL indirime girdi. 11 gün süresince indirimli fiyatı ile satın alabileceğiniz God of War’a buraya tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz.

Yaz tatilinin de gelmesiyle beraber eğer sizler de evde uzun vakitler geçirmeyi düşünüyorsanız, heyecanınızı zirveye ulaştıracak oyunlara gereksiniminiz olacaktır. Bu aşamada İskandinav mitolojisinin hüküm sürdüğü oyunu, vakit geçirmeden satın almanızda fayda var.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal