Göbekteki kıllar (tüyler) nasıl gider? Göbek bölgesindeki kıl ve tüylerden kurtulmak için öneriler

Her kadının vücudunda çıkan tüyler istenmemesi durumunda tüyleri kurutmak için epeyce işlemler yaptırılmaktadır. Koltuk altı, bacak ve kollarda ki gibi istemsiz tüyler can sıkıcı hale gelmektedir. Özellikle göbekte oluşan tüyler kadınlar için fazlasıyla can sıkıcı. Peki göbekteki kıllar nasıl gider? Göbekteki kılların gitmesi için neler yapılmalıdır?

20.05.2022-10:03 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-10:03) Göbekteki kıllar (tüyler) nasıl gider? Göbek bölgesindeki kıl ve tüylerden kurtulmak için öneriler

Göbek tüylerini kurutmak için etkili ve kesin çözümler vardır. İstenmeyen tüyler için yapılması gerekenler gün geçtikçe artarken günümüzde popüler çözümlerden birisi de lazer epilasyondur. Fakat fiyat açsından pahalı bir işlem olan lazerin yerini günümüzde başka bir şey aldı. Göbek tüylerinden kurtulma yolları işte haberimizde

Göbekteki tüyler nasıl gider?

Lazer epilasyon

Göbekteki istenmeyen tüylerin gidebilmesi için en çok tercih edilen ve kesin çözüm alındığı lazer epilasyondur. Maddi açısında yüklü miktarda olan lazer epilasyon güzellik merkezlerine gidildiğinde 7-8 seans ile kesin çözüm almaktadır. Fakat her bütçeye uymayan lazer birçok kişi tarafından tercih edilemiyor.

Göbekteki tüyler nasıl gider?

Tüy dökücü krem

Vücutta bulunan tüylerin acısız ve kolayca gitmesi için tercih edilen yöntem ise tüy dökücü kremlerdir. Bu kremler eczanelerde ve kozmetik ürünü satan yerlerde fazlasıyla mevcuttur. Kısa süre içerisinde göbek çevresine sürülmesiyle beraber tüylerin gittiği görülebilir.

Sir ağda

Ağdanın tercih edilme nedenlerinden birisi de uzun süre uğraşma derdi olmayışıdır. Kadınların ilk başvurduğu yöntemlerden olan sir ağdanın yapıldığı yerin kuru olmasına özen gösterin.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal