Göbek yağları kabusu yaşayanlara yoğurt kürü mucizesi! Uyku öncesi yoğurt kürü tüketenler hızla eriyecek

Göbek yağları kabusu yaşayanlara yoğurt kürü mucizesi. Sağlıklı ve hızlı bir şekilde kilo vermek isteyenler için uzmanlardan yoğurt kürü tavsiyesi geldi. Buna göre uyku öncesi yoğurt kürü tüketenler hızla eriyecek.

12.06.2022-11:18 - (Son Güncelleme: 12.06.2022-11:18) Göbek yağları kabusu yaşayanlara yoğurt kürü mucizesi! Uyku öncesi yoğurt kürü tüketenler hızla eriyecek

Yaz mevsimine girilmesiyle beraber aynaların karşısına geçen kişiler vücudundaki kiloları görünce oldukça üzülüyor. Daha sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak isteyenler bir yandan egzersizlerine devam ederken, diğer yandan diyet programlarına ekleyebilecekleri yeni besinleri araştırmayı sürdürüyor. Bu konuda uzmanlardan ise yoğurt kürü tavsiyesi geldi. Uyku öncesi yoğurt kürü tüketenler hızla eriyecek ve hayal ettikleri vücuda kavuşacak.

Hızla yağ yaktıran yoğurt kürü malzemeleri ve tarifi

Sağlıklı ve hızlı kilo verilmesine yardımcı olan yoğurt kürü malzemeleri ve tarifi şu şekilde:

Yoğurt kürü

Malzemeler

3-4 yemek kaşığı yoğurt

1 çay kaşığı nane

1 çay kaşığı kekik

1 çay kaşığı pul biber

Yarım limon suyu

Tarif ve kullanım

Mayısdanoz ve dereotlarının hepsini bir kaba ince ince kıyın. Limon suyunu ve 250 gram yoğurdu da ekleyip karıştırın. Haftada en az 2 kez bu kürü uygulayın. Gece uyumadan 3 saat önce tüketmeyi unutmayın.


Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal