Gizli Saklı final mi yapıyor? Gizli Saklı neden final yapıyor? Gizli Saklı oyuncu kadrosu

Her Çarşamba izleyici karşısına çıkan Gizli Saklı dizisi birçok kişi tarafından heyecanla takip ediliyor. Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın başrolünde yer aldığı Gizli Saklı dizisinin final yapıp yapmadığı akılları karıştırdı. Peki, Gizli Saklı dizisi final mi yapıyor? Gizli Saklı dizisi bitecek mi? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar….

22.07.2022-12:01 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-12:01) Gizli Saklı final mi yapıyor? Gizli Saklı neden final yapıyor? Gizli Saklı oyuncu kadrosu

Yaz sezonunda başlayan Gizli Saklı dizisi Fox TV'de her Çarşamba günü ekrana geliyor.  Gizli Saklı dizisinin final kararı aldığına dair söylentiler gündeme bomba gibi düştü. Senaryosunu Şahin Altuğ’un yazdığı yönetmenliğini ise Ahmet Aksu'nun yürüttüğü Gizli Saklı dizisi  hakkında araştırmalar devam ediyor. Peki, Gizli Saklı dizisi final mi yapıyor? Gizli Saklı dizisi bitecek mi? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…. 

Gizli Saklı dizisi final mi yapıyor?

Dizinin başrolünde Sinem Ünsal ve Halit Özgür sarı yer alırken Fox TV ekranlarında yayınlanan Gizli Saklı  dizisinin final yapacağı söylendi. Sevmek Zamanı ve İçimizdeki Ateş dizisinden sonra Gizli Saklı dizisinin de final yapacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Reyting sonuçlarını düşük olması nedeniyle dizinin final yapacağı iddiaları gündemde yer alırken konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. 

Gizli Saklı Final Mi Yapıyor

Gizli Saklı oyuncu kadrosunda kimler var?

Gizli Saklı dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şu şekildedir: 

Sinem Ünsal - Naz Arıca/Yaz Güneş

Şebnem Sönmez - Aynur Arıca

Şinasi Yurtsever - Namık

İdris Nebi Taşkan - Tufan Koşuoğlu

Tardu Flordun - Tarık Koşuoğlu

Ece Dizdar - Nehir Koşuoğlu

Bülent Emrah Parlak - Talat Gültekin

Selçuk Borak - Sadullah Yersiz

Erşan Utku Ölmez - Numan Akyürek

Fulden Akyürek - Günday Akyürek

Adin Külçe - Ömer Koşuoğlu

Ersel Şibil – Ferdi

Emrullah Çakay - Adem Koşuoğlu

Sinan Sicimoğlu – Kadir

Sinem Akyol - Zeynep Koşuoğlu

Bala Atabek - Çiçek

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal