Gizli Saklı dizisinde kim kimdir? Gizli Saklı dizi konusu ve oyuncuları

8 Haziran 2022 Çarşamba günü Fox TV 'de ilk bölümü ile seyirci karşısına geçmeye hazırlanan yeni dizi Gizli Saklı 'nın konusu ve oyuncuları şimdiden merak edilmeye başlandı. Biz de bu haberimizde FOX 'un yeni dizisi Gizli Saklı 'nın konusu nedir? Gizli Saklı dizi oyuncuları kim? gibi soruları yanıtlayacağız İşte Gizli Saklı dizi detayları..

03.06.2022-20:01 - (Son Güncelleme: 03.06.2022-20:01) Gizli Saklı dizisinde kim kimdir? Gizli Saklı dizi konusu ve oyuncuları

Yaz döneminin en fazla merak konusu haline gelen yeni dizilerin başında FOX TV ekranlarında yayınlanmak için gün sayan Gizli Saklı geliyor. Hem aşk hem de polisiye türünü birlikte işleyecek olan dizinin yayınlanmasına ise çok az bir zaman kaldı. No 9 Production tarafından FOX TV için hazırlanan dizinin tanıtımları ise şimdiden seyirci tarafından tam not aldı. Birbirinden yetenekli ünlü oyuncuların rol aldığı dizi, yaz dizilerine has olan özellikleri de bünyesinde barındırıyor ve romantik komedi ile macerayı da birleştirerek izleyenlere hem eğlenceli hem de serüven dolu bir dizi vadediyor.

İli polis memurunun hayat hikayesinin çok eğlenceli bir dil ile anlatılacağı Gizli Saklı 'da güzel oyuncu Sinem Ünsal ile yakışıklı oyuncu Halit Özgür Sarı da başrol olarak yer alıyor. Gizli Saklı dizi çekimleri ise İstanbul ile çevresinde yapılmaktadır.

Gizli Saklı Dizisi

Gizli Saklı dizi konusu nedir?

No 9 Production tarafından FOX TV 'ye hazırlanan Gizli Saklı adlı yeni dizi, yaz döneminin en renkli dizilerinden bir tanesi olmaya aday. Bir sivil polis ile gizli operasyonda beraber görev yapacak olan ikili, görev sebebi ile bir çifti canlandıracak Naz ile Pamir kod adındaki iki gizli polisin hikayesini anlatıyor. Birbirlerinden gördükleri andan itibaren hiç hoşlanmayan ve görev sebebi ile olsa da bir arada bulunmak istemeyen ikilinin gizli görevleri başarılı olacak mı? Başlarda çekişen bu çift sonradan birbirlerine aşık mı olacak? Hikayede Naz ile Pamir Türkiye 'nin en büyük mafyalarından bir tanesi olan Tarık Koşuoğlu 'nu yakalamak ve kodese göndermek için harekete geçecekler. Evli bir çift olarak Tarık 'ın evinin tam karşısına taşınırlar ve bu şekilde de görevleri başlar.

Gizli Saklı dizi konusu nedir

Birbirinden ayrı iki zıt karakter

Naz ile Pamir ya da gerçek adları ile Yaz ile Levent alanlarında en iyi olan iki polis memurudur. Yaz, Polis Akademisinden birincilik ile mezun olmuştur ve Levent 'te gizli görevler için teşkilatın aranan ismidir. Fakat bir çift olarak bir araya gelen bu ikili birbirlerine tamamen zıt olan iki karakterdir. Yani birinin ak dediğine diğeri ise kara demektedir. Çift, bu yönleri ile sürekli olarak tartışan, çekişen ve birbirine üstünlük kurmaya çalışan iki karakter olarak ekran karşısında olacaktır.

Gizli Saklı dizi oyuncuları

Gizli Saklı dizisinin oyuncu kadrosunda hangi isimler var?

FOX TV 'de 8 Haziran 2022 Çarşamba akşamı saat 20.00 'de ilk bölümü ile yayınlanacak olan Gizli Saklı dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden değerli ve yetenekli ünlü isimler bir arada! Dizide yer alan isimler ise şu şekildedir;

- Sinem Ünsal: Naz ve Yaz karakteri

- Halit Özgür Sarı: Levent ile Pamir karakteri

- Şebnem Sönmez: Aynur karakteri

- Şinasi Yurtsever: Namık karakteri

- İdris Nebi Taşkın: Tufan karakteri

- Tardu Flordun: Tarık karakteri

- Ece Dizdar: Nehir karakteri

- Bülent Emrah Parlak: Talat karakteri

- Selçuk Borak: Sadullah Komiser karakteri

- Fulden Akyürek: Günday karakteri

- Ersel Şibil: Ferdi karakteri

Sümeyra Koçak
sumeyrak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal