Gizli Saklı dizisi uyarlama mı?

FOX TV ekranlarında başlayacak olan Gizli Saklı dizisi için son hazırlıklar yapılırken izleyiciler dizinin uyarlama olup olmadığını araştırmaya başladı. Sinem Ünsal'ın başrolünde bulunduğu dizinin oyuncu kadrosu belli oldu. Peki, Gizli Saklı dizisi uyarlama mı? Gizli Saklı dizisi konusu nedir? Gizli Saklı dizisi oyuncuları kimler?

05.06.2022-18:40 - (Son Güncelleme: 05.06.2022-18:40) Gizli Saklı dizisi uyarlama mı?

Polisiye ve romantik komedi türünde ekranlara gelmeye hazırlanan Gizli Saklı dizisi için geri sayım başladı. Oyuncu kadrosunun oluşmasıyla beraber izleyiciler konusunu araştırmaya başladı. Dizi hakkında çıkan uyarlama haberleri ise kafaları karıştırdı. Sinem Ünsal ve Halit Özgür'ün başrollerinde ye alacağı Gizli Saklı dizisinin uyarlama olup olmadığına dair detaylı bilgi haberimizde yer almaktadır. İşte detaylar haberimizde yer almaktadır.

Gizli Saklı dizisi oyuncu kadrosu

Sinem Ünsal

Halit Özgür

Şebnem Sönmez

Tardu Flordun

İdris Nebi Taşkan

Şinasi Yurtsever

Selçuk Borak

Gizli Saklı uyarlama mı?

Gizli Saklı dizi konusu

Polisiye ve komedinin bir arada olduğu dizide Polis Akademisinden yeni mezun olan Naz ile Polis Teşkilatında uzun süredir hizmet veren Pamir arasındaki maceralar ele alınmaktadır. Tardu Flordun ’un hayat verdiği Tarık Koşuoğlu isimli bir mafya babasının peşinde olan Naz ve Pamir’in evli bir çift gibi davranması gerekmesi ile eğlenceli dakikalar başlıyor.

Gizli Saklı dizisi uyarlama mı?

Günümüzde yabancı dizilerden esinlenerek oluşturulan dizilerin sayıları artış gösterirken gündemde yer alan Gizli Saklı dizisinin de uyarlama olup olmadığına dair meraklar arttı. Şahin Altuğ tarafından ele alınan dizinin yönetmen olduğunda ise yine başarılı isim bulunmaktadır.

Gizli Saklı dizi konusu

Gizli Saklı dizisi nerede çekiliyor?

FOX TV de ekranlara gelecek olan Gizli Saklı dizisinin İstanbul'da çekildiğine dair bilgiler ortada dolaşırken başka şehir gündemde yer almamaktadır. Net bir bilginin bulunmadığı Gizli Saklı dizi çekimlerine dair gelişmeler haberimizde yer alacaktır.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal