Gizli Saklı dizisi nerede çekiliyor? Gizli Saklı dizisi çekim yerleri

Yaz mevsimi yaklaşırken yaz dizilerinin çekimleri başladı. Yaz dizilerinin ekrana gelmesine kısa bir süre kaldı. Peki FOX TV de başlayacak olan Gizli Saklı dizisi ne zaman yayınlanacak? Dizi nerede çekiliyor? Oyuncu kadrosu ne? İşte detaylar...

08.06.2022-20:46 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-20:46) Gizli Saklı dizisi nerede çekiliyor? Gizli Saklı dizisi çekim yerleri

Yaz aylarında birçok dizi çekim için setlerde yerini aldı. Fox tv de yayınlanacak olan Gizli Saklı dizisi ilk tanıtımını yaptı. Tanıtımı ile büyük beğeni toplayan dizi ne zaman yayınlanacak merak konusu oldu. Fox tv iddalı bir başlangıç yapacak gibi görünüyor. Yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ'nun olduğu dizi için heyecanlı bekleyiş var.

Gizli Saklı çekim mekanları

Fox tv ekranlarında kısa zamanda ekrana gelecek dizinin çekim yerleri izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Araştırmalar yapılan dizi için çekimlerinin İstanbul'da yapıldığına dair bilgilere ulaşıldı. İKİ sivil ve bir gizli polisi konu eden dizi romantik komedi tadında olacak. İstanbul'un çeşitli sokaklarında çekilecek olan Gizli Saklı dizisi Beşiktaş, Sarıyer, Beykoz, Beyoğlu, Eyüp, Üsküdar olacak. Ayrıca konutlar lüks ve geniş olacak.
Gizli Saklı dizisi oyuncuları

Gizli Saklı oyuncuları kimler?

Dizinin başrollerini Sinem Unsal ve Halit Özgür paylaşıyor. Dizinin diğer oyuncuları ve karakterleri şu şekildedir;

Halit Özgür Sarı (Pamir – Levent)

· Sinem Ünsal (Naz – Yaz)

· İdris Nebi Taşkan (Tufan)

· Bülent Emrah Parlak (Talat)

· Ece Dizdar (Nehir)

· Tardu Flordun (Tarık)

· Şinasi Yurtsever (Namık)

Gizli Saklı dizisi hikayesi ne?

Fox tv ekranlarına yaz aylarında gelecek olan dizi NO 9 production tarafından çekiliyor. İki sivil polis olan Naz ve Levent zıt karakterdedirler. Amirlerinin verdiği görevde yer almaları onları biraz zorlayacak gibi görünüyor. Verilen görevde suç örgütünü ortaya çıkarıp adalet karşısına çıkmalarını sağlayacaklardır. Ne kadar zıt karakterde olursa olsunlar aşk peşlerini bırakmayacak. Polisiye ve romantik komedi tadında olan dizi ekranlara gelmek için gün sayıyor.

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal