Gizem Özdilli Koronavirüs Test Sonucunu Açıkladı

Bebek’te kameralara yansıyan Gizem Özdilli, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Özdilli, ‘Ben de çok korktum ve bir aydır dışarı çıkmıyorum. Test yaptırdım. Çok şükür negatif çıktım ama hala tedirginim’ dedi.

19.03.2021-09:37 - (Son Güncelleme: 19.03.2021-09:37) Gizem Özdilli Koronavirüs Test Sonucunu Açıkladı

Habertürk’te yer alan habere göre; ünlü model Gizem Özdilli, geride bıraktığımız gün Bebek Sahili'nde yürüyüş yaparken kameralara takıldı. 

Kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Gizem Özdilli, iş hayatı hakkında konuştu. Özdilli, ‘Yeni piyasaya çıkma aşamasında olan bir kozmetik firması ile ortak oldum. Yakın zaman içinde ortak olduğum bu kozmetik ürününü güzel bir lansman ile halka tanıtacağım’ dedi. 

‘ÇOK KORKTUM’

Geçtiğimiz günlerde kardeşinin koronavirüse yakalandığını açıklayan Gizem Özdilli, şöyle konuştu: ‘Ben de çok korktum ve bir aydır dışarı çıkmıyorum. Test yaptırdım. Çok şükür negatif çıktım ama hala tedirginim. Bugün havayı güzel görünce biraz dışarı çıkıp, hava almak istedim’

‘BEN BÖYLE MUTLUYUM’

Güzel model, aşk hayatıyla ilgili soruya ise ‘Uzun süredir hayatımda biri yok. Ben böyle de mutluyum’ şeklinde karşılık verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal