Gizem Güven Ekranlara Ara Vermesinin Nedenini Açıkladı

Sihirli Annem dizisinde can verdiği Ceren karakteriyle adını geniş bir kitleye duyuran Gizem Güven, verdiği bir röportajda uzun zamandır ekranlarda olmamasının nedenini açıkladı.

13.02.2021-15:02 - (Son Güncelleme: 13.02.2021-15:02) Gizem Güven Ekranlara Ara Vermesinin Nedenini Açıkladı

Günaydın’a konuşan Gizem Güven, ‘Hala bu kadar sık ekranlarda gördüğümüz Gizem Güven neden yeni projelerde yer almıyor? Teklif mi gelmiyor, televizyon dünyasına sıcak mı bakmıyorsun?’ soruna verdiği cevapla dikkat çekti.

Güzel oyuncu, söz konusu soruyu şöyle cevapladı: ‘Son zamanlarda herhangi bir teklif gelmedi corona başladığından beri. Ama ondan öncesinde bir takım görüşmeler olmuştu farklı alanlar için. Bir takım aksilikler sebebiyle ya iş başlamadı ya benim bir dönem kilo aldığım bir süreçti ekran önü için pek uygun olmayacağım söylendi. Bilmiyorum ne kadar doğru ya da bir sebepten olmadı onun dışında az önce de söylediğim gibi gerçekten tutacağını bildiğim çok güzel bir kadroya sahip olan projelerden de teklif geldiği dönemler oldu ama benim bazı hoşlanmadığım şeyler yüzünden kabul edemediğim bir durumdu. Ekrana sıcak bakıyorum tabii ki çünkü zaten çocukluğumun büyük bir parçası ve insan zaman zaman özlüyor. Özellikle çocuklarla bir araya geldiğimizde hep ondan bahsediyoruz. Belli mi olur belki güzel projeler olur yakın zamanda’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal