14.06.2022-10:03 (Son Güncelleme:29.07.2023-15:42)


1

OnlyFans modeli Annabella Knight, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar yüzünden işinden kovuldu.



2

OnlyFans hesabını iş yerindeki arkadaşlarından sakladığını ifade eden Knight, bir kişinin gizlice abone olduğunu ve durumu patronuna gösterdiğini iddia etti. Patron ise genç kadının hesabını gördükten sonra işten ayrılmasını istedi.



3

OnlyFans modeli Annabella Knight, toplumsal olarak sosyal medyada içerik üretenlere sert bir tavır gösterildiğini belirtti.



4

OnlyFans modeli patronu hesabını keşfettikten sonra pazarlama işinden kovulduğunu iddia etti.



5

Kovulma sebebi olarak ise iş arkadaşlarından birinin gizlice hesabını abone olmasını gösterdi.



6

Annabella Knight, OnlyFans hesabında ürettiği içerikler sayesinde aylık kazancının 3 katına çıktığını ifade ederken işinden ayrıldığı için pişman olmadığını aktardı.



7

Knight, “İşten çıkartılacağım sabah başka bir yan işim olup olmadığı soruldu. Yöneticimin vergiden düşürülebilir parekende bir yan işten söz ettiğini varsayarak ‘Hayır’ dedim. Ayrıca OnlyFans'ımı nasıl bulduğunu da düşünemedim çünkü o aşamada tamamen aranamaz durumdaydı ve hayranlarımı yaklaşık bir yıldır oturdukları yerde 1.000 civarında sınırlamıştım. Bana kendimi açıklama fırsatı vermeyen bir e-posta gönderildi. Görevime son vermeyi hak ettiğimi düşündüler ve bunu bütün nedenleriyle yazarak işimden ayrılmamı istediler” şeklinde konuştu.



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr