Gitarist Soner Egesel İntihar Etti

Türkiye'nin önemli klasik gitar ustalarından Soner Egesel, geçirdiği bunalım sonucu 52 yaşında hayatına son verdi.

24.08.2020-14:44 - (Son Güncelleme: 24.08.2020-14:43) Gitarist Soner Egesel İntihar Etti

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Gitar Sanat Dalı Öğretim Görevlisi Soner Egesel, Bartın'da kaldığı otel odasında intihar etti.

Soner Egesel’in tatil için gittiği Bartın’daki otelde, başına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdiği öğrenildi. Dün merkeze bağlı Kemer Köprü Mahallesi’ndeki otelde meydana gelen olayda Soner Egesel’in yanında bulunan tabancayı başına dayayıp ateşlediği belirtildi. Silah sesini duyan otel çalışanlarının haber vermesi sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri, Soner Egesel’in cansız bedeniyle karşılaştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ünlü gitaristin intiharı ile ilgili açıklama yapan ses sanatçısı Onur Akay ise şunları söyledi: ‘Bunalıma girdiğini ve çok hassas bir insan olduğunu öğrendiğim ünlü gitarist Soner Egesel, Bartın'da kaldığı otelde hayatına son verdi. Olay, otelde kalanların silah sesi duyarak durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirmesi ile ortaya çıktı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, odaya girdiklerinde şahsı kanlar içinde yatarken buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ise 52 yaşındaki ünlü gitarist Soner Egesel'in hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Soner Egesel'in cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Cenazesi, Ankara’ya getirilerek, 25 Ağustos Salı günü toprağa verilecek. Sevenlerine sabır diliyorum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal