09.02.2022-11:24 (Son Güncelleme:09.02.2022-12:13)


1

Giresunspor'un Senegalli oyuncusu Younousse Sankhare, Fransız basınına açıklamalarda bulunarak Giresun'da yaşadığı korku dolu anları anlattı.



2

Bu sezon Süper Lig'e yükselen Giresunspor'a sezon başında Yunanistan Ligi ekiplerinden Panathinaikos'dan transfer olan 32 yaşındaki oyuncu Younousse Sankhare, Giresun'da kabus dolu günler geçiriyor.



3

Giresunspor'da geçirdiği 6 aylık dönemin ardından Fransız basınına açıklamalarda bulunan Younousse Sankhare, yaptığı açıklamalarda ;



4

Sankhare : Sportif Direktör dairemi ve arabamı iade etmemi istedi. Mümkün olabilecek her türlü baskıyı yapıyorlar. Başkan bana açıkça tehditler savurdu. Antrenmanlarımı farklı bir sahada yapıyorum ve oraya giderken endişe duyuyorum.



5

Sankhare : Antrenman sahasında bazen güvenlik olmuyor ve oraya tek başıma gitmek zorunda kalıyorum. Antrenman sahasına sürekli şüpheli insanların geldiğini görüyorum, bu beni korkutuyor. Güvenliğim için endişeleniyorum, sakin değilim.



6

Sankhare : Başkan bana 'Taraftarlar sana çok kızgın. Bundan sonra başına gelebileceklerden ben sorumlu değilim' dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum.



7

Younousse Sankhare'nin avukatı, Fransız basınına yaptığı açıklamalarda oyuncusunun durumu ile ilgili olarak ;



8

Sankhare'nin Avukatı : Onu göndermek için ellerinden ne geliyorsa yapıklarını gördük. Bu şizofrenik bir davranış. Başkan Sankhare'nin adresini taraftara açıklayabileceğini söyledi ki en büyük korkumuz da bu olur. Ona halika açık yerlerde dolaşmasını, asla yalnız kalmamısı gerektiğini söyledim. Büyükelçilikle temas kurduk ve bekliyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR