Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen Okan Koçuk, Galatasaray'a dönüşü hakkında yaptığı açıklamalarla gündem oldu

Galatasaray'ın bu sezonu Giresunspor'da kiralık olarak geçiren başarılı kalecisi Okan Koçuk, Süper Lig'de kalmayı garantilemelerin ardından yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Okan, Galatasaray'a dönüşü hakkında konuştu...

06.05.2022-12:25 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-15:36)

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Adana Demirspor karşısında aldığı galibiyet ile birlikte ligde kalmayı garantileyen Giresunspor'da büyük bir sevinç yaşanıyor. 44 yıllık bir aranın ardından yükseldiği ligde ilk sezonunda tutunmayı başaran Çotanakların başarısı büyük ses getirdi.

Giresunspor'un bu sezon sergilediği performansta kuşkusuz en büyük pay sahiplerinden biri olan kaleci Okan Koçuk, sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak kadroya katılmış ve sergilediği performans büyük beğeni toplamıştı.

Okan Koçuk, Anadolu Ajansı'na açıklamalarda bulunarak Giresunspor macerası, Süper Lig'de kalmayı garantilemeleri ve Galatasaray'a geri dönüşü ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Başarılı file bekçisi yaptığı açıklamalarda ;


'Kümede kalabileceğimize Giresun halkı bile...'

Belki Giresun halkı bile tutunabileceğimize inanmıyordu. Bakıldığında ilk 6 hafta galibiyetsiz geçti, belki bir gol attığımız 6 haftaydı ama Göztepe deplasmanından sonra toparlanan bir takım vardı.

'Ligde kalmayı başarabildik'

Çok şükür ligin sonunda lige tutunmayı başarabildik, güzel bir hikaye yazıldı diye düşünüyorum. Sezon başından beri inişler, çıkışlar tabii ki üzüldük. Yeri geldi çok da sevindiğimiz zamanlar oldu ama sonu bence çok mutlu bitti.

'Aramızdan çok fazla ayrılan arkadaşımız oldu'

Son on haftada giden arkadaşlarımız oldu. Bakıldığında kenardan yapabileceğimiz hamleler de kalmamıştı ama gerçekten içeride çok güzel bir arkadaşlık, çok güzel bir aile olgusu vardı, bizi bence başarıya götüren de buydu. Herkes birbirine sımsıkı sarıldı ve başarı böyle geldi. Çünkü oyuncular, personel, yöneticiler olsun herkes birbirine inandı ve günün sonunda başarıya ulaştığımızı düşünüyorum. En önemli faktör birbirine inanmak ve aile olabilmekti. Biz de bunu gerçekten çok iyi başardık.

'Benim performansımda takım arkadaşlarımın etkisi var'

Sonuçta arkadaşlarım olmasa ben de böyle bir sezon geçiremezdim. Takım savunmasını iyi yapan takımlardan biriydik. Küme düşmemeye oynadık ama ligde en az gol yiyen beş takımdan biriyiz, bu da takım savunması sayesinde oldu.

'Galatasaray'da oynamak istiyorum!'

Tabii ben Giresunspor'da kiralık oyuncuyum, geri döneceğim. Galatasaray'da da oynamak istiyorum, hedefim Galatasaray'da oynamak. Galatasaray'ın oyuncusuyum ama hayat, zaman ne getirir, bunu bilemeyiz.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal